роулплей форум
Охо, новодошло потребителче? Супер, в момента си събираме повечко такива, за да ни помагат да възвърнем форума към предишната му активност и красота. ^^ Ще сме много благодарни, ако се регистрираш при нас и проявиш желание да помагаш в съживяването на форума. (:


Aici lo tems s'en, va res l'eternitat..
 
ИндексPortalТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Екип на форума

Share
 

 Първи урок

Go down 
АвторСъобщение
Силфида Дуфасие
Администратор; преподавател по Литература и Фотография
Администратор; преподавател по Литература и Фотография
Силфида Дуфасие

Female Virgo
Брой мнения : 3301
Присъединил/а се : 16.02.2010
Възраст : 24
Местожителство : flying with ravens through black clouds and rainbowish skies..

Герой
Име: Силфида Лилиет Дуфасие
Години на героя: 24 години

Първи урок Empty
ПисанеЗаглавие: Първи урок   Първи урок EmptyСря Окт 06, 2010 1:20 pm

Както винаги, Ел бе успяла да се успи. Оставаха едва десет минути до началото на часа й по езда, а тя все още даже не се бе намъкнала в дрехите си. Все пак успя да намери един черен и дебе пуловер, кафяви дънки и черните си кецове, и бързо излетя навън. Тичаше доста бързо, разбира се, като за завършен вампир, и въпреки всичко сякаш това не беше тя. Което бе напълно нормално, защото когато един новак чуеше думичката Висша жрица, си представяше някоя висока жена с дълга и права черна коса, лице като на ангел, топли очи, дълги и официални рокли и грациозна походка. А Лия в никакъв случай не се вписваше в това описание.
- Здравейте. - задъхано поздрави тя учениците си и се зарадва, когато видя всичките тези познати лица. Елеа, Виктория, Нериса, Селена, Роуз... Всички бяха тук. Включително и Ванеса, разбира се. Нина се усмихна едва видимо, доволна, че по-малката Хатауей все пак щеше да посещава часовете на по-големите.
- Извинете, че закъснях... Но, както виждам, никак не съм ви липсвала. - чернокоската се усмихна широко, а момичетата се разсмяха тихо. Някои от конете, разбудени от шума, повдигнаха глави и изпръхтяха, доволни, че най-накрая ще бъдат яздени от собственичките си.
Тори се обърна към Ванеса и с един жест я повика към себе си. Четири глави се обърнаха към нея, с изключение на Роуз. Логично, тя знаеше, че това е сестра й.
- Искам да ви представя една от новачките. Тя се казва Ванеса Хатауей и е сестра на Роуз. - момичетата се учудиха, явно забелязаха, че на външен вид двете нямаха прилики. - Запознайте се, докато аз ви приготвя седлата. - Скар остави Ванеса заедно с останалите четвъртокурснички и се насочи към дъното на конюшнята. По пътя се спря за секунда при своя кон, Одваха. Тъмнокафявият мустанг изпръхтя щастливо, щом усети нежната ласка на чернокоската по муцуната си. Лети с нежелание се отдели от него, побърза да стигне до юздите и седлата, взе по шест от всяко от нещата, нужни за яздене, и се върна при момичетата. Те вече се бяха запознали с Ванеса и си бъбреха щастливо.
- Е, момичета, днес ще яздите. - чуха се тихи неодобрителни думи, но Лили не им обърна внимание. - Ванеса, знам, че ти все още въобще не си учила как да яздиш, но ще ти обясня. А и Роуз може да ти помага, тя е отлична ездачка. - Сиси се обърна към тъмнокоската и й се усмихна. - А сега, ето ви седлата и юздите - оседлайте си конете. - по устните й премина лека, лукава усмивка, а след това започна да раздава нещата на момичетата. Остави две, като едното седло постави на земята, за да оседлае след малко Одваха.
- Е, Ванеса... Ако искаш, разходи се из конюшнята и си избери кон. Бъди спокойна, нито хапят, нито те избират стопанина си като котките. - след тези думи Ели се обърна и отиде към отделението на Одваха.
- Здравей, миличък. Ето, сега ще те оседлая и ще излезем навън. - тя погали коня по муцуната, след това отвори вратата и се пъхна вътре. Съвсем бързо го оседла и го изведе навън. Четвъртокурсничките, които досега не знаеха, че е нейн, останаха впечатлени. Скай изглеждаше напълно тържествуваща, бе горда от Одваха. Толкова го обичаше, а и той бе привързан към нея, че не знаеше какво би правила, ако някой ден трябваше да бъде отделена от него. Бързо и гъвкаво като котка тя се преметна отгоре му и го погали по гривата. В този момент Роуз се появи до нея на своя кон.
- Как се казва? - попита тъмнокоската, гледайки с възхищение огромният кон.
- Одваха. - отвърна й Лия и след като забеляза учудения й поглед, добави: - Означава "смелост" от чешки. - след това се усмихна и се върна към другите момичета, тъй като все още нито една от тях не се бе качила на коня си.

П.П. Домашно нямате, РП-то ви да е поне по 15 реда.

_________________
Get on your dancing shoes
There's one thing on your mind
Oh, been there looking for you
Sure you'll be rummagin' through
Oh and the shit, shock, horror
You've seen your future bride
Yeah, but it's oh so absurd
For you to say the first word
So you're waitin' n' waitin'..

The only reason that you came
So what you scared for?
Well don't you always do the same
It's what you there for, don't you know..

The lights are flashing
Down in here tonight
And some might exchange a glance
But keep pretending to dance

Don't act like it's not happening
As if its impolite
To go and mention your name
Instead you'll just do the same
As they all do, and hope for the best..

The only reason that you came
So what you scared for?
Well don't you always do the same
It's what you there for, but no!!

Get on your dancing shoes
You sexy little swine
Oh, been there looking for you
Sure you'll be rumagin' through
Върнете се в началото Go down
http://teditooo-hr.deviantart.com/
Ванеса Хатауей
Новодошло потребителче.
Новодошло потребителче.
Ванеса Хатауей

Female Gemini
Брой мнения : 181
Присъединил/а се : 19.05.2010
Възраст : 23
Местожителство : Far away from the world...

Герой
Име: Ванеса Озера
Години на героя: 16 години

Първи урок Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Първи урок   Първи урок EmptyСря Окт 06, 2010 2:17 pm

Бях с другите момичета и чакахме Лия да дойде. Говорех си с Роуз, която в началото изглеждаше малко учудена да ме види при тях, но после, след като подробно и обясних каква е работата, тя мисля че дори се зарадва. Не знаех с какво точно би трябвало да съм облечена като за яздене, затова бях с дълги дънки и тениска. Бях обула типичните за мен ботуши, тип каубойски и не носех никаква чанта.
Не чакахме дълго преди и Лия да се появи. Усмихнах и се и пристъпих крачка напред, както и всички други, когато я видяхме. Тя също ме забеляза. Представи ме на всички и реших да се започная с тях лично, докато тя оседлаваше конят си. Помахах на момичетата и след няколко минути напрегнато мълчание, вече си говорехме приятелски и без притеснения. Изглеждаха симпатични и мислех, че ще се разбираме. Но нямахме много време за приказки- скоро Висшата жрица излезе с коня си, който бе удивително красив. Трябваше да призная, че никога преди не бях виждала по-голямо и красиво животно. От него сякаш се носеше величественост. Дори Роуз му се възхищаваше. Не чаках втора покана, а тръгнах към конюшнята, за да си избера кон. Щом влязох вътре, в началото малко се уплаших. Тук имаше толкова много...Но скоро си вдъхнах смелост и тръгнах напред. Вървях и поглеждах всеки един от тях. Те всички изглеждаха прекрасни. Стигнах почти до края и видях един специален кон. Всъщност бе кобила. Приближих се към нея и тя изцвили. Усмихнах и се и плахо вдигнах ръка, за да я погаля. Задържах ръката си във въздуха и тя сама се доближи към мен. Позволи ми да я докосна и аз бях на върха на щастието. Отворих вратичката и влязох вътре при нея.
- Здравей мила...Имаш ли си име?- галех я, а на нея май и харесваше.
- Ще те кръстя..-замислих се за момент.
- Ата...-казах със замислен глас и тя изцвили. Засмях се и се опитах да я оседлая. Накрая не се получи и и сложих само поводите. Изведох я навън и там с доста инструкции от Лия, накрая успях да я оседлая. В началото ме бе страх да се кача, но в момента, в който видях как Роуз язди уверено, всички мои страхове се изпариха. Какво пък...няма да стане нищо повече от това да падна на земята...С един скок се качих върху Ата. Тя не помръдна и аз си отдъхнах. съвсем леко опънах юздите и тя тръгна напред.
- Успях!- почти изкрещях аз, след което се усетих, че не трябва да викам и погалих Ата зад ушите. Беше ми доста приятно....
Върнете се в началото Go down
Банг Со Йонг
Администратор.
Администратор.
Банг Со Йонг

Female Sagittarius
Брой мнения : 470
Присъединил/а се : 01.04.2010
Възраст : 19

Герой
Име: Сандара-Дженифър Мелиса Банг; Банг Сън Йон
Години на героя: 17 години

Първи урок Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Първи урок   Първи урок EmptyСря Окт 06, 2010 4:59 pm

Усмихнах се щастливо, когато видях Лия.
Бях облечена с типичното за мен облекло - черни прилепнали дънки, блуза на Chanel с къс ръкав (естествено черна) и черни маратонки Nike. Удобно облекло за езда, помислих си и знаех, че това бе абсолютно вярно. Все едно.
Застанах при останалите момичета и бях много щастлива, че всички бяха тук - Елеа, Роуз, Ванеса, Вики и Серена. Всичко беше както преди...
Веселият глас на жрицата ме изтръгна от унеса. Заслушах се внимателно и същевременно гледах на някъде си, незнайно дори за мен накъде.
При последните думи на Скар, аз започнах да обикалям отделите и внезапно погледа ми попадна на една черна кобила, която бе настанена в съседния край на конюшната. Щастлива, че може би съм намерила моя кон (тоест кобила), аз се запътих къв нейното отделение, а кобилата изцвили радостно.
- Is tú mo chapall. - промълвих и тя, сякаш разбрала, че съм казала "Ти си моят кон." на ирландски, изцвили радостно и аз я погалих по лицето. - Ти ще се казваш... Вероника. - според мен това бе добър избор, защото Вероника бе име на героиня от древногрцкия мит за създаването на съзвездието Косите на Вероника. - Харесва ли ти, момиче? - попитах я и страшно много се зарадвах, когато тя изпръхтя в знак на съгласие. - Добре тогава! - взех юздата и седлото от жрицата и й се усмихнах. - Благодаря. - влязох в отделението на Вера и я оседлах, а след това сложих юздите и я изкарах от отделението.
Излязохме на поляната, а аз се качих върху гърба и съвсем леко дръпнах юздите и при това движение тя изцвили отново радостно.
- Eitiltí. - промълвих на ирландски и при тази дума тя полудя и се впусна в галоп по поляната.

_________________
Първи урок 4801925I

Lilac flower against my cheek
feels like your soft kiss
can't bear to tear myself away
addiction
letting go
even though I really don't want to
Върнете се в началото Go down
http://k-popworldrpg.bulgarianforum.net/
Колин Блекбърн.
Администратор.
Администратор.
Колин Блекбърн.

Male Taurus
Брой мнения : 2281
Присъединил/а се : 24.02.2010
Възраст : 21

Герой
Име: Колин Вайлт Блекбърн.
Години на героя: 17 години.

Първи урок Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Първи урок   Първи урок EmptyСря Окт 06, 2010 6:24 pm

Елеа се прозяваше, докато вървеше към часа си по Езда. Спеше й се страшно много, въпреки че снощи си беше легнала рано. Пристигна с пет минути закъснение и беше изпълнена с мрачни мисли,че Висшата Жрица ще я смъмри за това, но за нейн късмет там бяха само съученичките й.След малко пристигна и самата Лия с вид сякаш току- що е станала, навлякла е първото което види и е тичала дотук като вятър. Е, който знае може би точно това е станало.Сред приятелките на Водевил имаше едно непознато момиче. Леа го наблюдаваше любопитно и не беше единствената. В крайна сметка, Скай я изправи пред дамите и я представи. Ванеса Хатауей, сестрата на Роуз.Ели забелязваше, че двете момичета нямат особена прилика помежду си, но беше толкова заспала, че не забелязваше почти нищо. Спокойният глас на Лия Скай я приспиваше още повече. В крайна сметка чу, че днес ще яздят. От останалите се надигна недоволно мърморене, но Елеа се радваше. Хладната нощ щеше да я разбуди по- добре от приказките. Всички се заеха да разглеждат конете, а Ел се върна при старият си добър кон- Страин. В превод от далечен румънски означаваше аутсайдер. Ли го харесваше, защото странеше от повечето хора и останалите животни, но по незнайни причини обожаваше четвъртокусничката, която нежно го оседлаваше. След като приключи Елеа го извади от конюшнята и леко се качи на гърба му. Прошепна лекичко в ухото му "[color:2a10=#000]Du-te" и Страин покорно тръгна в тръст. Ели не искаше да насилва коня да бяга в галоп още от самото начало. Направи няколко обиколки в тръст като забързваше темпото чрез малките румънски думи, които употребяваше. Знаеше, че конят идва от далечна Румъния и само заради него си беше направила труда да изучи част от този труден език. Страй /както му викаше на галено/ беше доволен от това и доволно пръхтеше, всеки път щом Елеа кажеше нещо на румънски. Скоро часът свърши, но Ели се застоя, за да разседлае Страй и да го среше. След това тръгна наобратно към сградата на училището.

_________________
I'm conscious. I'm conscious.
I'll always be conscious.
I'm not just not sleeping but I'm so God damn conscious.
I can't close my eyes because my ears are alive
They cradle the sounds that sound just like light
I'm conscious. I'm conscious.
It's dark and I'm conscious.
Sensations are sounds that keep me awake
Gnawing my nerves to make me insane

Първи урок N1pD2

Rattling feelings to wake up my brain
Hours of awareness that bring on the pain
I'm conscious. I'm CONSCIOUS.
Can't you tell that I'm CONSCIOUS?!
Hurting in places that don't have a name
Insomnia throbbing like night pounding rain
If I could close my eyes I'd be alright again
If I could close my head I'd lose all this pain
This consciousness always makes me insane.
Върнете се в началото Go down
http://house-of-the-night.bulgarianforum.net/forum.htm
Sponsored content
Първи урок Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Първи урок   Първи урок Empty

Върнете се в началото Go down
 
Първи урок
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
роулплей форум :: Уроци-
Идете на: