| ГаБчО - when The Cats Come Out The Bats Come Out To Play, The dawn is here, be gone be on your way | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Виктория ФъкюФък Администратор.
Брой мнения : 1215 Присъединил/а се : 01.04.2010 Възраст : 29 Местожителство : Някъде в нищото...
Герой Име: Виктория ХейСтингс Години на героя: 16 години
| Заглавие: ГаБчО - when The Cats Come Out The Bats Come Out To Play, The dawn is here, be gone be on your way Вто Апр 06, 2010 9:57 am | |
| Здрасти. Аз съм Габи. На 14г. съм от град София. .Любимите ми часове в даскало са математика и история.Обикновенно имам само 6-ци,но тая година нещо много 4-ки изкарах.Не обичам да ме лъжат,но и аз никога не лъжа..аз съм много пряма и си казвам всичко.Любимите ми цветове са сребърен,зелен,син,бял и черен. В живота най-добрите ми приятели се казват Хриси,Мони,Деси,Дени,Тали и Ира.В свободното си време правя графики,чатя си с приятелки и се ровя във форума ии понякога си пея .Сегаа малко за спорта:харесвам Футбола въпреки,че не гледам мачове,просто ми харесва като спорт също и Баскетбола.Маниите ми са Хари Потър и Вампирите..просто незнам как ще се оттърва
Последната промяна е направена от Виктория Маккорт на Нед Апр 18, 2010 6:37 am; мнението е било променяно общо 3 пъти | |
|
| |
Колин Блекбърн. Администратор.
Брой мнения : 2281 Присъединил/а се : 24.02.2010 Възраст : 26
Герой Име: Колин Вайлт Блекбърн. Години на героя: 17 години.
| Заглавие: Re: ГаБчО - when The Cats Come Out The Bats Come Out To Play, The dawn is here, be gone be on your way Вто Апр 06, 2010 10:59 am | |
| Здравей, Габи! Любим цвят? Любим/и филм/и? Любим модел/ актьор/ актриса? Имаш ли домашен любимец? Ако имаш как се казва? Ако нямаш какъв би искала? Имаш ли сайт? Ако имаш дай линк! Приятно попълване! | |
|
| |
Брой мнения : 1215 Присъединил/а се : 01.04.2010 Възраст : 29 Местожителство : Някъде в нищото...
| Заглавие: Re: ГаБчО - when The Cats Come Out The Bats Come Out To Play, The dawn is here, be gone be on your way Вто Апр 06, 2010 11:05 am | |
| Здравей, Габи!
Любим цвят? Ами... зелен, но и лилав може... Любим/и филм/и? Хари Потър 1,2,3,4,5,6,7.., Нарния, Дневниците на вампира, Здрач и мн. други Любим модел/ актьор/ актриса? Меган Фокс Имаш ли домашен любимец? да червенобуза костенурка Ако имаш как се казва? Хариет Ако нямаш какъв би искала? Имам, но въпреки това ми се иска да имам котка, но майка ми е инат така че... Имаш ли сайт? имам форум Ако имаш дай линк! http://our-world.bulgarianforum.net/ | |
|
| |
Силфида Дуфасие Администратор; преподавател по Литература и Фотография
Брой мнения : 3301 Присъединил/а се : 16.02.2010 Възраст : 29 Местожителство : flying with ravens through black clouds and rainbowish skies..
Герой Име: Силфида Лилиет Дуфасие Години на героя: 24 години
| Заглавие: Re: ГаБчО - when The Cats Come Out The Bats Come Out To Play, The dawn is here, be gone be on your way Вто Апр 06, 2010 2:29 pm | |
| Здрасти!
1. Имаш ли брат или сестра? 2. Ако имаш, погаждате ли се? 3. Любима книга? 4. Защо се регистрира тук? 5. Искаш ли да бъдеш вампир и защо?
Ъм... това засега. Бедна ми е фантазията. :D | |
|
| |
| Заглавие: Re: ГаБчО - when The Cats Come Out The Bats Come Out To Play, The dawn is here, be gone be on your way Вто Апр 06, 2010 5:18 pm | |
| [b]Здрасти!
1. Имаш ли брат или сестра? мхм 2. Ако имаш, погаждате ли се? може да се каже 3. Любима книга? Измамена и Дневниците на вампира - четвъртата книга - Тъмното обединение 4. Защо се регистрира тук? Защото много ми харесаха книгите на поредицата Белязана и реших, че мога да потърся форум в който да се регистрирам и неочаквано попаднах на твоя. Учудих се, че не си ми го дала преди. 5. Искаш ли да бъдеш вампир и защо? Бих искала, но това да си има някакви граници предполагам. А защо? Ами бих казала, че това би било хубаво макар и една пълна фантазия. Хубаво и интересно от една страна. Ъм... това засега. Бедна ми е фантазията. :D
Последната промяна е направена от Виктория МакКорт на Чет Юли 01, 2010 10:17 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Колин Блекбърн. Администратор.
Брой мнения : 2281 Присъединил/а се : 24.02.2010 Възраст : 26
Герой Име: Колин Вайлт Блекбърн. Години на героя: 17 години.
| Заглавие: Re: ГаБчО - when The Cats Come Out The Bats Come Out To Play, The dawn is here, be gone be on your way Съб Апр 17, 2010 6:19 pm | |
| Запалена ли си по Дневниците на Вампира? Ако да откъде? Брат или сестра имаш? Как се казва? | |
|
| |
| Заглавие: Re: ГаБчО - when The Cats Come Out The Bats Come Out To Play, The dawn is here, be gone be on your way Съб Апр 17, 2010 6:36 pm | |
| - Емили Арчибалд написа:
- Запалена ли си по Дневниците на Вампира?
Много запалена. Ако да откъде? Ммм една фр ме накара насила да го гледам, преди това мислех, че е няква лудост като здрача. Брат или сестра имаш? 1 Как се казва? Денис | |
|
| |
| Заглавие: Re: ГаБчО - when The Cats Come Out The Bats Come Out To Play, The dawn is here, be gone be on your way Чет Юли 01, 2010 8:31 am | |
| Снимки от завършването на 30.06.10г. - осми клас П.С - облечена съм с розов потник и дънки... тъмнокоска... Пред вратите на даскалото Снимки на ДвОрА Унесена в прегръдката на ГоСпОдИнА по ФиЗиЧесКо... xD шегувам се | |
|
| |
| Заглавие: Re: ГаБчО - when The Cats Come Out The Bats Come Out To Play, The dawn is here, be gone be on your way Нед Юли 04, 2010 7:36 pm | |
| Аз и СеМ. си: Майка и татко аЗ и МаЙкА Аз БрАт ми като БеБе ПаК брат ми БрАт ми преди няколко МеСецА | |
|
| |
Силфида Дуфасие Администратор; преподавател по Литература и Фотография
Брой мнения : 3301 Присъединил/а се : 16.02.2010 Възраст : 29 Местожителство : flying with ravens through black clouds and rainbowish skies..
Герой Име: Силфида Лилиет Дуфасие Години на героя: 24 години
| |
| |
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: ГаБчО - when The Cats Come Out The Bats Come Out To Play, The dawn is here, be gone be on your way | |
| |
|
| |
| ГаБчО - when The Cats Come Out The Bats Come Out To Play, The dawn is here, be gone be on your way | |
|