Серена Хейл Новодошло потребителче.
Брой мнения : 282 Присъединил/а се : 15.04.2010 Възраст : 26
Герой Име: Серена Хоуп Хейл Години на героя: 17 години
| Заглавие: СаНчО ~:D Пон Май 17, 2010 6:00 pm | |
| Лична информация: 1. Как се казваш: Станислава 2. Как ти викат на галено: Сани 3. Рождена дата: 24.02.98 4. Къде живееш: София 5. Имаш ли брат или сестра: Брат,в който се е вселил дявола!!! 6.А домашен любимец: Имах коте,ама го подарихме! :( 7. Интереси: Рисуване,пеене,Симс3,БГСимс,РПГ форумчета и т.н. 8. Предишен ник: kikilo :D 9. Снимка:
[hs]https://2img.net/h/oi44.tinypic.com/ata4y.jpg[/hs]
Любим/а: 1. Цвят: Сиво,лилаво 2. Число: 11 3. Месец / Сезон: Август,Лято 4. Хранa / Напитка: МсДоналдс,КФС,китайско,Кока-кола,Фанта Меднес,Айран 5. Филм: Memoirs Of A Geisha,The Librarian Curse of Judas Сhalice,The Last Song 6. Актьор / Актиса: Miley Cyrus,Demi Lovato,Selena Gomez,Amanda Bynes,Kyla Pratt,Lucas Till,Chakie Chan 7. Книга / Писател: Тина и половина (цялата серия),Това съм аз Луси (цялата серия),Училище за вампири (цялата серия),Здрач(цялата серия)Маговетри и т.н./Стефани М. и др. 8. Изпълнител / Група / Песен:Майли Сайръс,Селена Гомез,Деми Ловато и мн други!!! 9. Мисъл: Или си в играта или не! 10. Игра: Симс3,ветеринарски,с животни,Hotel Giant2,Restaurant Empire2,AVATAR,Age Of Empires и още доста! 11. Предмет в училище: Изобразително,ДБИ,Ч.П.
Други въпроси: 1. Мечта: Да направя игра като Симса,ама много по-яка!Да владея левитация! :P 2. Какъв си искал/а да станеш, когато си бил малък? А сега? Когато бях малка исках да съм певица (не фолк ест),а сега всъщност не знам! 3. Какво би направил, ако спечелиш $1 000 000? Бих купила къща,кола и бъги.Оригиналните Симс3 ш много други яки неща като таблети и т.н.,а част от тях ще дарявам! 4. Отиваш на самотен остров, какво взимаш с теб? ( Имаш право само на 3 предмета. ) Взимам си скицник,несесер с принадлежности и дъждобран! 5. Предметите, без които не можеш? Компа ми,скицника ми,телевизора! 6. Какво ще ти липсва след 10 години? Джобните и котето ми! :( 7. А как се виждаш след 10 години? С голяма кариера на дизайнер! :D 8. Силни черти на характера? А слабите? Прекалено съм мила,много съм емоционална! 9. Кой е най-красивия според теб град, който си видял/а? Сандански! 10. Какво правиш, когато си много ядосан/а? Мрънкам си и си късам нервите! 11. Какво представлява за теб идеалната почивка и къде? В Сандански,хотел "Св. Никола" с басейн! 12. Кое е най-идиотското име, което си чувал/а? Сахер! 13. Доволен/а ли си от света, в който живееш (мястото, хората около теб)? Не много,защото животните се убиват и хората замърсяват околната среда! 14. Какво е нещото (нещо реално, възможно), което би искал/а да направиш най-много, но все не ти остава време? Не знам! 15. Какво имаш под леглото? Одеало,възглавници и чаршав! :D Спя на разтегаем диван в хола! 16. Любим спомен от детството? Приятелите ми,които ужасно много се промениха! 17. Най-щастливото ти преживяване? Пътуването ми до Турция! 18. Признаваш ли за грешките си? Понякога! 19. Как си вдигаш самочувствието? Просто понякога ми е все едно! 20. Обичаш ли татуировки и пирсинг, и ако имаш - колко? Немммм! 21. Какво за теб е най-важно в човек от противоположния пол? Какъв е по душа и външния вид!(Кой примерно ще излиза с пияница!? ) 22. Какво най-много харесваш в човек от противоположния пол (външен вид)? Миии може би косата и тялото.Не знам де! 23. В какво настроение си в момента? А по принцип? Ми сега съм Хапи до Вторник! 24. Любим приятел от форума? ГаБчо И РаЛчО!!!! ^_^ | |
|