Банг Со Йонг Администратор.
Брой мнения : 470 Присъединил/а се : 01.04.2010 Възраст : 24
Герой Име: Сандара-Дженифър Мелиса Банг; Банг Сън Йон Години на героя: 17 години
| Заглавие: Dirty Dancing:Havana NightsМръсни танци:Хавански нощи Нед Юли 25, 2010 11:25 am | |
| 18-годишната Кейти Милър заминала за Хавана със своите родители през ноември 1958 година. Родителите й очаквали тя да продължи да се развива в техните насоки, но тя пренебрегва желания им, когато се влюбва в Хавиер, келнер, който танцува фантастично. Тайно събирайки в кабаре в Хавана, двойката упражнява техните стъпки в приготовление за престижното национално състезание по танци. Но идващите промени могат да развалят плановете на двойката.
Това изпепеляващо продължение на "Мръсни танци" зарежда екрана с горещи млади актьори и вълнуващ ритъм, както и със собствен стил! В навечерието на нова революция в Куба, прилежната американска ученичка Кейти Милър (Ромола Гарай) е на път да се противопостави на всички, които очакват от нея да се държи по определен начин. Тя се радва на престоя си в Куба, заедно с богатото си семейство. Вместо да обърне внимание на снобарския си ухажор, когото родителите й са одобрили, Кейти хлътва по сексапилния Хавиер, сервитьор в луксозния хотел, където е отседнала тя. Хавиер прекарва нощите си, като танцува в екзотичните нощни клубове на Хавана. Докато Кейти тайно се учи да танцува с Хавиер в неговия съблазнителен стил, тя научава значението на любовта, чувствеността и независимостта! С този филм вие ще потънете във вълнуващия свят на ярките цветове, вибриращия звук и интензивната емоция.
Саундтрак на филма Свали филма оттук
В ролите: Diego Luna .... Javier Suarez
Romola Garai .... Katey Miller
Sela Ward .... Jeannie Miller
John Slattery .... Bert Miller
Jonathan Jackson .... James Phelps
January Jones .... Eve
Mika Boorem .... Susie Miller
Renй Lavan .... Carlos Suarez
Mya .... Lola Martinez (as Mya Harrison)
Polly Cusumano .... Polly
Chris Engen .... Steph
Tommy Kavelin .... Seсor Alonso
Wilmer Cordero .... Teacher
Charlie Rodriguez .... Grandpa Suarez
Donato Poveda .... Troubador
| |
|
Колин Блекбърн. Администратор.
Брой мнения : 2281 Присъединил/а се : 24.02.2010 Възраст : 26
Герой Име: Колин Вайлт Блекбърн. Години на героя: 17 години.
| Заглавие: Re: Dirty Dancing:Havana Nights\Мръсни танци:Хавански нощи Съб Сеп 25, 2010 6:03 pm | |
| На мен ми звучи интересно и бих го изгледала, ако имам време... Но пък не ми е чааак толкова готин, че да се зарибя да изгледам всички части. | |
|