Силфида Дуфасие Администратор; преподавател по Литература и Фотография
Брой мнения : 3301 Присъединил/а се : 16.02.2010 Възраст : 29 Местожителство : flying with ravens through black clouds and rainbowish skies..
Герой Име: Силфида Лилиет Дуфасие Години на героя: 24 години
| Заглавие: Коя е любимата ви книга? Нед Юли 25, 2010 5:00 pm | |
| Моите, разбира се, са няколко:
"Вечната Амбър", "Тайната градина", "Конспирацията срещу Свещения Граал", "Последната тайна на дома Господен", "Да бягаш от страх", "Капитан Немо", "Тайнственият остров", "Мадикен", "Анн от фермата Грийн Гейбълс" и тривиалната "Хари Потър".
Последната промяна е направена от Скарлет Грийн на Пон Юли 26, 2010 9:00 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
Виктория ФъкюФък Администратор.
Брой мнения : 1215 Присъединил/а се : 01.04.2010 Възраст : 29 Местожителство : Някъде в нищото...
Герой Име: Виктория ХейСтингс Години на героя: 16 години
| Заглавие: Re: Коя е любимата ви книга? Нед Юли 25, 2010 7:48 pm | |
| Моите: "Дяволът носи Прада" на Лорън Уайзбъргър (в момента тя е любимата ми) Дракула Вечна и Синя луна на Алисън Ноел Тайната градина Изгубеният символ Капитан немо (една доста стара книжка, но ми беше една от любимите) Хари Потър (една от любимите ми поредици) | |
|
Колин Блекбърн. Администратор.
Брой мнения : 2281 Присъединил/а се : 24.02.2010 Възраст : 26
Герой Име: Колин Вайлт Блекбърн. Години на героя: 17 години.
| Заглавие: Re: Коя е любимата ви книга? Пон Авг 16, 2010 5:28 pm | |
| Артур и минимоите /поредицата/- Люк Бесон Хари Потър /поредицата/- Джоан К. Роулинг Зверски- Алекс Флин Малки Сладки Лъжкини /поредицата/- Сара Шепард Без Дом- Хектор Мало Фъргюс Крейн и Огнените Диаманти- Пол Стюарт и Крис Ридъл Кралица за девет дни- Не помня автора. /една много тъжна, но хубава книга/ Училище за вампири- П.С. Каст и Кристин Каст Новолуние- Стефани Майер /единствената книга от поредицата, която понасям/ Синя Кръв /поредицата/- Мелиса де ла Круз | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Коя е любимата ви книга? | |
| |
|