Силфида Дуфасие Администратор; преподавател по Литература и Фотография
Брой мнения : 3301 Присъединил/а се : 16.02.2010 Възраст : 29 Местожителство : flying with ravens through black clouds and rainbowish skies..
Герой Име: Силфида Лилиет Дуфасие Години на героя: 24 години
| Заглавие: .::Скарлетчо::. Пон Фев 22, 2010 3:43 pm | |
| Та... Ето ме и мен! Казвам се... Ааа, не. Няма да ви кажа. Ще изчакам въпросите. Му-ха-ха! | |
|
???? Гост
| Заглавие: Re: .::Скарлетчо::. Съб Фев 27, 2010 8:36 am | |
| 1. Как се казваш? 2. На колко години си? 3. Как обичаш да се забавляваш? 4. Каква музика слушаш? 5. Твоите хобита и интереси? 6. Как би определила себе си с 3-4 думи? 7. Мечтател ли си? 8. За какво мечтаеш най-често?
хмм.. изчерпах се xDD |
|
Брой мнения : 3301 Присъединил/а се : 16.02.2010 Възраст : 29 Местожителство : flying with ravens through black clouds and rainbowish skies..
| Заглавие: Re: .::Скарлетчо::. Съб Фев 27, 2010 10:17 am | |
| 1. Как се казваш? - Тедора 2. На колко години си? - 14 3. Как обичаш да се забавляваш? - Хм. С компютъра и с книгите. Две пълни противоположности... 4. Каква музика слушаш? - Рок най-вече, но мога всичко без чалга да слушам. 5. Твоите хобита и интереси? - РП форуми, книгите, животните, рисуване, химия... Не се чудете, но и коли. Все пак имам 25-годишен брат, който е луд по колите. 6. Как би определила себе си с 3-4 думи? - Ами... химичка, балеринка, лудичка, умничка. 7. Мечтател ли си? - Да, определено. 8. За какво мечтаеш най-често? - За много неща, най-вече за това какво ми се иска да постигна в живота.
Хайде, чакам още въпроси.
| |
|
Нарциса Малфой Администратор.
Брой мнения : 1193 Присъединил/а се : 26.02.2010 Възраст : 28 Местожителство : Somewhere between the vikings you might find me...
Герой Име: Нарциса Астория Ларош-Малфой Години на героя: 16 години
| Заглавие: Re: .::Скарлетчо::. Вто Апр 13, 2010 2:31 pm | |
| Здрастииии!
Как си? Като каква храна се опреличаваш? Какво предпочиташ - гора или плаж? Ако си сама в планината през нощта, как ще се почувстваш? Хах, сега нещо умно - как избра името Скарлет Грийн? Какво ти влече във вампирите и магията? Правят ми впечатление разнообразните ти картинки за аватари, подписи и прочие... с какво ти харесват?
| |
|
| Заглавие: Re: .::Скарлетчо::. Вто Апр 13, 2010 3:34 pm | |
| Хай!
1. Ъм... Добре... май. 2. Да кажем... зелена салата. :D 3. О, гора, определено. 4. Самотна, ще ми е страшничко... Но ще се оправя някак. Нали съм Девичка - инатче съм. :D 5. Имаше една реклама, в която се споменаваше това име, Скарлет, или поне така мисля. А Грийн... Не знам, просто си вървят. xD 6. Едно и също нещо - че е свръхестествено и винаги има интересни неща. А магията - най-вече това със заклинанията. Супер е! 7. Че са цветнички. И... не знам. Просто ми харесват. :D | |
|
| Заглавие: Re: .::Скарлетчо::. Вто Окт 19, 2010 1:52 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: .::Скарлетчо::. | |
| |
|