|
| Роси /Нериса/ | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Силфида Дуфасие Администратор; преподавател по Литература и Фотография
Брой мнения : 3301 Присъединил/а се : 16.02.2010 Възраст : 29 Местожителство : flying with ravens through black clouds and rainbowish skies..
Герой Име: Силфида Лилиет Дуфасие Години на героя: 24 години
| Заглавие: Роси /Нериса/ Вто Сеп 07, 2010 1:37 pm | |
| First topic message reminder :
Какво да я правим? Мен лично ме дразни. Разбира се, не го прави нарочно. Обаче... Ей сега гледах в раздел "Музика" - и тя щяла да започне да боготвори Найтуиш като Мия. Прави си героя като на Мия. По едно време пишеше с шрифт като Мия. Знам, че това не е моя работа, ама си дразни. Само копира. И на всичкото отгоре, когато, преди доста време, реших на всички третокурсници да им махна дарбите и казах, че само ако си заслужат, тогава могат да имат, тя отново ми писа ЛС. Пак искаше някакви там сили, които аз й казах още от преди това, че не може, и на всичкото отгоре поиска да стане админ! Не знам за вас, но според мен е ужасно нахална копирачка. :// | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Нарциса Малфой Администратор.
Брой мнения : 1193 Присъединил/а се : 26.02.2010 Възраст : 28 Местожителство : Somewhere between the vikings you might find me...
Герой Име: Нарциса Астория Ларош-Малфой Години на героя: 16 години
| Заглавие: Re: Роси /Нериса/ Вто Сеп 07, 2010 7:35 pm | |
| Проклето, гадно, копиращо ко... ъъъ, хлапе. Това май описва най-добре какво мисля за нея. | |
| | | Виктория ФъкюФък Администратор.
Брой мнения : 1215 Присъединил/а се : 01.04.2010 Възраст : 29 Местожителство : Някъде в нищото...
Герой Име: Виктория ХейСтингс Години на героя: 16 години
| Заглавие: Re: Роси /Нериса/ Вто Сеп 07, 2010 7:38 pm | |
| Мхм.. видях нейни снимки в ли4на зона.. тва лапе колко е годишно, бе? | |
| | | Нарциса Малфой Администратор.
Брой мнения : 1193 Присъединил/а се : 26.02.2010 Възраст : 28 Местожителство : Somewhere between the vikings you might find me...
| Заглавие: Re: Роси /Нериса/ Вто Сеп 07, 2010 7:39 pm | |
| Моля ти се, на десет е... | |
| | | Колин Блекбърн. Администратор.
Брой мнения : 2281 Присъединил/а се : 24.02.2010 Възраст : 26
Герой Име: Колин Вайлт Блекбърн. Години на героя: 17 години.
| Заглавие: Re: Роси /Нериса/ Вто Сеп 07, 2010 7:41 pm | |
| Хъх... Обаче това ми напомня, комичните ситуации с братчедка ми Вики миналата година /а и тази/. Тя си е въобразила, че всички от такива форуми са възрастни педофили. :DDD | |
Брой мнения : 1215 Присъединил/а се : 01.04.2010 Възраст : 29 Местожителство : Някъде в нищото...
| Заглавие: Re: Роси /Нериса/ Вто Сеп 07, 2010 7:41 pm | |
| E, ne. Тва в4е направо е.. гавра. Кви са тея простотии тука да пи6ат разни 9-10 годишни де4ица? Кви са тея глупости.. няям думи. | |
| Заглавие: Re: Роси /Нериса/ Вто Сеп 07, 2010 7:42 pm | |
| - Емили Арчибалд написа:
- Хъх... Обаче това ми напомня, комичните ситуации с братчедка ми Вики миналата година /а и тази/. Тя си е въобразила, че всички от такива форуми са възрастни педофили. :DDD
;dd | |
| Заглавие: Re: Роси /Нериса/ Вто Сеп 07, 2010 7:43 pm | |
| Да. Това не е за лапетии... | |
| | | Силфида Дуфасие Администратор; преподавател по Литература и Фотография
Брой мнения : 3301 Присъединил/а се : 16.02.2010 Възраст : 29 Местожителство : flying with ravens through black clouds and rainbowish skies..
Герой Име: Силфида Лилиет Дуфасие Години на героя: 24 години
| Заглавие: Re: Роси /Нериса/ Вто Сеп 07, 2010 7:44 pm | |
| Я да се включа и аз... хД Браво, Мия, хубаво си го измислила. Както каза Рали, точно и ясно, без увъртане. Между другото, за онзи дълъг пост, който писа Мия - първо, ти си оставаш админка заедно с нас трите, второ обсъждане няма. хД Второ, ти си оставаш лидерка на дъщерите, защото (без някой да се обижда) ти, според мен, пишеш най-добрите РП-та и си го заслужаваш. И... Мен лично много ме кефи твоя характер.
П.П. Докато напиша това, вие изписахте десет мнения, бре!! Значи, да, на десет е, и мен това много ме учудва - как може да е толкова нахална егоистична копирачка още на 10?! А пък това за педофилите /хД/ - аз никога не съм си го мислела. Винаги съм знаела, че от отсрещната страна стои истински човек, който не лъже за самоличността си. Някак си се усеща, като гледаш какво и как пише... Все едно. Да не ви отегчавам. Айде да се преместим във флууда, какво ще кажете? (: | |
| Заглавие: Re: Роси /Нериса/ Вто Сеп 07, 2010 7:45 pm | |
| Айде... че тук вече изкиснахме всичките. xD Местя се да живея във флууда *rofl* | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Роси /Нериса/ | |
| |
| | | | Роси /Нериса/ | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |