Нарциса Малфой Администратор.
Брой мнения : 1193 Присъединил/а се : 26.02.2010 Възраст : 28 Местожителство : Somewhere between the vikings you might find me...
Герой Име: Нарциса Астория Ларош-Малфой Години на героя: 16 години
| Заглавие: Кой какво пее... Съб Сеп 11, 2010 7:26 am | |
| Ето ви списъка с изпълненията, като моите са (списъкът подлежи на промени): Nightwish - Bye Bye Beautiful (Нериса пее частта на Анет Олзън) Nightwish - Amaranth Nightwish - Eva Nightwish - Wish I Had an Angel Tarja Turunen - I Feel Immortal Nightwish - Sleeping Sun Nightwish- White Night Fantasy Nightwish - The Islander Nightwish - Phantom of the Opera Nightwish - Dark Chest of Wonders Sonata Arctica - Don't Say A Word Tarot - Ashes To The Stars Tarot - Tides Nightwish - The Poet and The Pendulum Delain Feat. Marco Hietala - Control The Storm Scorpions feat. Tarja Turunen - The Good Die Young Tarot- Pilot of all Dreams Tarja Turunen - Naiad Tarja Turunen - Oasis Tarja Turunen - Underneath Northern Kings - We Don't Need Another Hero (Tina Turner cover) Nightwish - Kuolema Tekee Taiteilijan
Последната промяна е направена от Роуз Хатауей на Съб Дек 04, 2010 7:38 pm; мнението е било променяно общо 9 пъти | |
|
Брой мнения : 1193 Присъединил/а се : 26.02.2010 Възраст : 28 Местожителство : Somewhere between the vikings you might find me...
| Заглавие: Re: Кой какво пее... Съб Сеп 11, 2010 12:05 pm | |
| Тези на Сани: Avril Lavigne - Girlfriend Miley Cyrus - Fly On The Wall Jonas Brothers - Heart & Soul
Последната промяна е направена от Роуз Хатауей на Съб Ное 06, 2010 2:04 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| Заглавие: Re: Кой какво пее... Нед Окт 17, 2010 8:04 am | |
| Списъкът на песните, които пее Нериса (на припевите сме всички): Nightwish - Bye Bye Beautiful (аз пея частта на Марко Хиетала) Nightwish - Wishmaster Nightiwish - 7 days to the wolves Nightwish - Nemo Nightiwh - Over the hills and far away | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Кой какво пее... | |
| |
|