Силфида Дуфасие Администратор; преподавател по Литература и Фотография
Брой мнения : 3301 Присъединил/а се : 16.02.2010 Възраст : 29 Местожителство : flying with ravens through black clouds and rainbowish skies..
Герой Име: Силфида Лилиет Дуфасие Години на героя: 24 години
| Заглавие: FORUM MEETING <3 Нед Май 29, 2011 9:53 pm | |
| Хора, моля ви, моля ви, моля вииииииииииии, много искам да се съберем!! За година и половина една форумна среща не успяхме да си направим.. Сега пък още по-малка възможност има да се получи, и все пак трябва да опитаме.. Искам който иска да се видим, да пише в тази тема, а на останалите, които вече.. кхъм, явно не смятат за нужно да посещават форума, ще звънна [т.е. на тези, чиито номера имам].. Идеята ми е да се съберем колкото се съберем от тук, както и от един друг форум [Халфуей, или старото му име - Меджиклайф, за който го знае]. Просто много ми се е приискало да се съберем, и единствено искам да знам колко са желаещите. Оттам-нататък вече ще се разбираме за точно място и дата, но, естествено, да си знаете - със сигурност ще е през лятната ваканция. ;] Айде сега лека нощ от мен, и наистина много ще ме зарадвате, ако поне повече от един човек отговори на молбата ми.. (: | |
|
Колин Блекбърн. Администратор.
Брой мнения : 2281 Присъединил/а се : 24.02.2010 Възраст : 26
Герой Име: Колин Вайлт Блекбърн. Години на героя: 17 години.
| Заглавие: Re: FORUM MEETING <3 Пон Май 30, 2011 8:07 am | |
| Аз искам. ^^ Стига разбира се, да е примерно в София... | |
|
Брой мнения : 3301 Присъединил/а се : 16.02.2010 Възраст : 29 Местожителство : flying with ravens through black clouds and rainbowish skies..
| Заглавие: Re: FORUM MEETING <3 Пон Май 30, 2011 9:38 am | |
| Е да де, то аз като съм от София, надали ще я направя в Добрич.. :Д | |
|
Банг Со Йонг Администратор.
Брой мнения : 470 Присъединил/а се : 01.04.2010 Възраст : 24
Герой Име: Сандара-Дженифър Мелиса Банг; Банг Сън Йон Години на героя: 17 години
| Заглавие: Re: FORUM MEETING <3 Вто Май 31, 2011 7:30 am | |
| И аз много искам да си направим форумна среща и ако имам възможност... ами, ще дойда естествено. | |
|
Лионора Хедли-Дент Новодошло потребителче.
Брой мнения : 84 Присъединил/а се : 06.06.2010 Възраст : 28
Герой Име: Лионора Джонатан Хедли-Дент Години на героя: 16 години
| Заглавие: Re: FORUM MEETING <3 Вто Май 31, 2011 7:43 pm | |
| Охохох, аз и във фейсбук казах, и тук пак да си кажа - С ДВЕ РЪЦЕ ЗА! Много искам да ви видя всичките ♥ Значи, това лято се очертава да ходя до Англия поне 1 път, и веднъж до Карлово, и евентуално на лагер на Скакавица, и, честно казано нямам никаква представа кога и къде ще съм, обаче със сигурност ще гледам да дойда, когато се разберете.. | |
|
| Заглавие: Re: FORUM MEETING <3 Сря Юни 01, 2011 9:12 am | |
| Ако ще и чак началото на септември да е, пак ще се видим. ;р Важното е да се съберем. ^^ | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: FORUM MEETING <3 | |
| |
|