Автор | Съобщение |
---|
Банг Со Йонг Администратор.
Брой мнения : 470 Присъединил/а се : 01.04.2010 Възраст : 24
Герой Име: Сандара-Дженифър Мелиса Банг; Банг Сън Йон Години на героя: 17 години
| Заглавие: Re: FrOm DePtHs tO HeIgHtS... ThE FlOoD [vol. 7] Нед Юли 18, 2010 8:29 am | |
| Аз писах първа!"възгордява се" Е,след Скарлет,естествено,но нейния пост не се брои,защото тя е Висша Жрица.Говорим само за учениците.А,между другото,Теди,измисли ли онова нещо,за което ти казах на ЛС? | |
|
| |
Силфида Дуфасие Администратор; преподавател по Литература и Фотография
Брой мнения : 3301 Присъединил/а се : 16.02.2010 Възраст : 29 Местожителство : flying with ravens through black clouds and rainbowish skies..
Герой Име: Силфида Лилиет Дуфасие Години на героя: 24 години
| |
| |
Герой Име: Сандара-Дженифър Мелиса Банг; Банг Сън Йон Години на героя: 17 години
| Заглавие: Re: FrOm DePtHs tO HeIgHtS... ThE FlOoD [vol. 7] Нед Юли 18, 2010 8:56 am | |
| Няма проблем,ще изчакам колкото трябва. | |
|
| |
Елоиз Уейн Вайпър Новодошло потребителче.
Брой мнения : 1083 Присъединил/а се : 20.06.2010 Възраст : 25
Герой Име: Елоиз Уейн Вайпър Години на героя: 17 години
| Заглавие: Re: FrOm DePtHs tO HeIgHtS... ThE FlOoD [vol. 7] Нед Юли 18, 2010 3:31 pm | |
| Халоууууу!Ко прайкат тези дето са тука? | |
|
| |
Нарциса Малфой Администратор.
Брой мнения : 1193 Присъединил/а се : 26.02.2010 Възраст : 28 Местожителство : Somewhere between the vikings you might find me...
Герой Име: Нарциса Астория Ларош-Малфой Години на героя: 16 години
| Заглавие: Re: FrOm DePtHs tO HeIgHtS... ThE FlOoD [vol. 7] Нед Юли 18, 2010 3:33 pm | |
| Единствената, която е тука, гледа концерт (поредния) и гледа с очи, от които се излъчва почти богоговение, към екрана, където в момента на сцената се изявява Марко Хиетала. Вие какво правите, простосмъртни? (не се трогвайте много, точно в момента така наричам всички.. xD) | |
|
| |
| Заглавие: Re: FrOm DePtHs tO HeIgHtS... ThE FlOoD [vol. 7] Нед Юли 18, 2010 3:42 pm | |
| Аз чета фикове и гледам анимета,о моя господарке!xD | |
|
| |
Брой мнения : 1193 Присъединил/а се : 26.02.2010 Възраст : 28 Местожителство : Somewhere between the vikings you might find me...
| |
| |
| Заглавие: Re: FrOm DePtHs tO HeIgHtS... ThE FlOoD [vol. 7] Нед Юли 18, 2010 3:49 pm | |
| Харесват ми.Тези-които-не биват-да-се-назовават ми харесват песните,макар и само едната(тоест тази,която щеще да бъде само тя,а ти пусна още две техни xD).Падам си повече по Evanescene | |
|
| |
| Заглавие: Re: FrOm DePtHs tO HeIgHtS... ThE FlOoD [vol. 7] Нед Юли 18, 2010 3:52 pm | |
| Първата - и аз за нея най-много си мислех. Иначе има още близо... ъм... петдесет техни песни, които обожавам, обаче уви, не ги пее само жена. А ако е за Evanescence My immortal и Going under най ми харесват от всичките им творения... | |
|
| |
| Заглавие: Re: FrOm DePtHs tO HeIgHtS... ThE FlOoD [vol. 7] Нед Юли 18, 2010 4:21 pm | |
| Такам,щях да пускам друго мнение,ама по погрешка махнах мозилата и ще го споделя после.ИЗвинете ме,трябваше да се "наобядвам".xD | |
|
| |
Брой мнения : 3301 Присъединил/а се : 16.02.2010 Възраст : 29 Местожителство : flying with ravens through black clouds and rainbowish skies..
| Заглавие: Re: FrOm DePtHs tO HeIgHtS... ThE FlOoD [vol. 7] Нед Юли 18, 2010 5:35 pm | |
| Мия, да знаеш, че чак утре ще пиша на партито, понеже сега не мога. =] | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: FrOm DePtHs tO HeIgHtS... ThE FlOoD [vol. 7] Нед Юли 18, 2010 6:39 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: FrOm DePtHs tO HeIgHtS... ThE FlOoD [vol. 7] Нед Юли 18, 2010 6:43 pm | |
| Хай... исках да те питам нещо, ама айде ще е тука, че ме мързи да пиша ЛС... имаш ли нещо против Nightwish? Понеже аз направо съм луда по тях и не мога да се сдържа от слагането на техни песни... xD | |
|
| |
| Заглавие: Re: FrOm DePtHs tO HeIgHtS... ThE FlOoD [vol. 7] Нед Юли 18, 2010 7:33 pm | |
| Не,нямам нищо против Найтуиш,даже мислех да се опиташ да ме запалиш по тях.А ти нямаш нищо против Токио Хотел,нали? | |
|
| |
| Заглавие: Re: FrOm DePtHs tO HeIgHtS... ThE FlOoD [vol. 7] Нед Юли 18, 2010 7:42 pm | |
| Не, не. Смисъл, не съм от най-големите им фенки, но и не ги мразя. | |
|
| |
| Заглавие: Re: FrOm DePtHs tO HeIgHtS... ThE FlOoD [vol. 7] Нед Юли 18, 2010 8:24 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: FrOm DePtHs tO HeIgHtS... ThE FlOoD [vol. 7] Нед Юли 18, 2010 8:29 pm | |
| Тъпясвам... както обикновено. И гледам как трите ми папагала (да се похваля - вече си купих и трети) се бият на бюрото пред мен. | |
|
| |
| Заглавие: Re: FrOm DePtHs tO HeIgHtS... ThE FlOoD [vol. 7] Нед Юли 18, 2010 8:57 pm | |
| Аз съм и за Токио Хотел, и за Найтуиш. =] | |
|
| |
Серена Хейл Новодошло потребителче.
Брой мнения : 282 Присъединил/а се : 15.04.2010 Възраст : 26
Герой Име: Серена Хоуп Хейл Години на героя: 17 години
| Заглавие: Re: FrOm DePtHs tO HeIgHtS... ThE FlOoD [vol. 7] Нед Юли 18, 2010 9:01 pm | |
| Хеййййййййййй!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Не заб,авяйте Майли хехе!!!!!!!!! | |
|
| |
| Заглавие: Re: FrOm DePtHs tO HeIgHtS... ThE FlOoD [vol. 7] Нед Юли 18, 2010 9:12 pm | |
| Не мога да ви разбера какво толкова сте луднали по това девойче... не налагам вкуса си на никого (е, освен на Ния, но това не се брои, защото го правя със стремежа да я нервя), обаче принципно дори няма особен смисъл в текстовете й. С надеждата да не ме изгорите жертвено на клада, напоследък все повече започва да ми прилича на Лейди Гага. | |
|
| |
Серена Хейл Новодошло потребителче.
Брой мнения : 282 Присъединил/а се : 15.04.2010 Възраст : 26
Герой Име: Серена Хоуп Хейл Години на героя: 17 години
| |
| |
| Заглавие: Re: FrOm DePtHs tO HeIgHtS... ThE FlOoD [vol. 7] Нед Юли 18, 2010 9:17 pm | |
| Я! Някой нормален... тоест, не казвам, че аз съм от нормалните (ако си спомняш онова по скайп за принца на бял кон, където умря от ужас при вида на въпросния индивид xD ). Преди еше сравнително добре. В смисъл, пееше си за любов и раздели момичето, и това се очакваше от нея. Поне има няякакъв талант за пеене, не мога да й го отрека. Последната песен обаче просто изби рибата... | |
|
| |
Виктория ФъкюФък Администратор.
Брой мнения : 1215 Присъединил/а се : 01.04.2010 Възраст : 29 Местожителство : Някъде в нищото...
Герой Име: Виктория ХейСтингс Години на героя: 16 години
| Заглавие: Re: FrOm DePtHs tO HeIgHtS... ThE FlOoD [vol. 7] Пон Юли 19, 2010 7:08 am | |
| Ох вие пък.. избрахте най - добрата комбинация просто.. Tokio Hotel + Майли + Nightwish Еми не, че съм и аз фенка на Майли, но пък и не я слушам особено. Всъщност когато хвана нещо по The voice или City. В повечето случаи въобще не разбирам кой кой е, освен ако не се заслушам.. но тва е др. проблем. | |
|
| |
| Заглавие: Re: FrOm DePtHs tO HeIgHtS... ThE FlOoD [vol. 7] Пон Юли 19, 2010 7:44 am | |
| Не, не, Майли няма нищо общо с рока... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: FrOm DePtHs tO HeIgHtS... ThE FlOoD [vol. 7] | |
| |
|
| |
| FrOm DePtHs tO HeIgHtS... ThE FlOoD [vol. 7] | |
|