| FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! | |
|
+3Итън Уейт Силфида Дуфасие Колин Блекбърн. 7 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Колин Блекбърн. Администратор.
Брой мнения : 2281 Присъединил/а се : 24.02.2010 Възраст : 26
Герой Име: Колин Вайлт Блекбърн. Години на героя: 17 години.
| Заглавие: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! Пет Ное 26, 2010 8:41 pm | |
| | |
|
| |
Силфида Дуфасие Администратор; преподавател по Литература и Фотография
Брой мнения : 3301 Присъединил/а се : 16.02.2010 Възраст : 29 Местожителство : flying with ravens through black clouds and rainbowish skies..
Герой Име: Силфида Лилиет Дуфасие Години на героя: 24 години
| |
| |
Итън Уейт Новодошло потребителче.
Брой мнения : 13 Присъединил/а се : 25.11.2010 Възраст : 28 Местожителство : Дома на Нощта
Герой Име: Итън Картър Уейт Години на героя: 156
| Заглавие: Re: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! Съб Ное 27, 2010 1:35 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! Съб Ное 27, 2010 2:09 pm | |
| xD А как намирате заглавието? :D | |
|
| |
Брой мнения : 3301 Присъединил/а се : 16.02.2010 Възраст : 29 Местожителство : flying with ravens through black clouds and rainbowish skies..
| |
| |
| Заглавие: Re: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! Нед Ное 28, 2010 3:54 pm | |
| Защоо? :D Ще се обидя! xD | |
|
| |
| Заглавие: Re: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! Нед Ное 28, 2010 5:28 pm | |
| Няма, ти не можеш да ми се обидиш, поради... много причини. ;дд Първо, аз съм Буда, ти ми се покланяш. Второ, прекалено си добра, за да ми се обидиш. Трето, оптимистите не се влияят от мнението на песимистите. Четвърто, аз не съм казвала нищо, това не означава, че не ми харесва. Но не казвам, че ми харесва. | |
|
| |
| Заглавие: Re: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! Нед Ное 28, 2010 8:01 pm | |
| :D На това хората му викат средна работа. xD | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! Пон Ное 29, 2010 9:13 am | |
| xD Аз днеска не съм на даскало! Юпии! | |
|
| |
| Заглавие: Re: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! Пон Ное 29, 2010 1:12 pm | |
| Хах, днес ще ходя да си купя най-накрая онези обици, в които се влюбих миналия петък. ^^ | |
|
| |
| Заглавие: Re: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! Пон Ное 29, 2010 2:55 pm | |
| Ее, супер! | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! Пон Ное 29, 2010 8:20 pm | |
| Супер. (: | |
|
| |
| Заглавие: Re: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! Вто Ное 30, 2010 11:37 am | |
| Ох, защо днес се прибрах по-рано, сега докато ти си влезеш в скайпа сто века ще минат... :/ ;дд Много щастливо днес. хД Мама още снощи след родителската ми каза, че почти целия клас имаме двойки на писменото по история, така че днес никакво впечатление не ми направи "новината". ;дд Аз горе-долу съм решила, но не знам доколко е уместно... Понеже тази госпожа е просто уникат, мисля да взема да й направя една страница във фейсбук. Но все още не съм съвсем сигурна. Но да знаете, не се шегувам, идеята си е напълно възможна за реализиране. ;р А, и по математика правихме днес контролно, за което снощи казах на мама, че, разбира се, съм си учила, което никак не е вярно. ;д Имахме три задачи, третата ми излезе две страници. Беше много забавна и ще ми бъде още по-забавно, ако се окаже правилна. | |
|
| |
| Заглавие: Re: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! Вто Ное 30, 2010 8:16 pm | |
| Късмет. :[ Аз днеска бях на училище, което значи... абе аз вече ти казах. xD | |
|
| |
| Заглавие: Re: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! Вто Ное 30, 2010 8:34 pm | |
| Аз вече не помня какво ми каза, но смятай, че го знам. Телепатия. ;дд Да знаете всички с изключение на Рали, можете да се чувствате поласкани, понеже вече не ви занимавам с моята несподелена любов. хД За това съществува скайп и Далай Лама. ^^ | |
|
| |
| |
| |
Нарциса Малфой Администратор.
Брой мнения : 1193 Присъединил/а се : 26.02.2010 Възраст : 28 Местожителство : Somewhere between the vikings you might find me...
Герой Име: Нарциса Астория Ларош-Малфой Години на героя: 16 години
| Заглавие: Re: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! Вто Ное 30, 2010 8:58 pm | |
| Хора, представяте ли си, аз съм тук... Животът бавно се завръща във вените ми! ;дд Така де, здравейте. | |
|
| |
| |
| |
Нарциса Малфой Администратор.
Брой мнения : 1193 Присъединил/а се : 26.02.2010 Възраст : 28 Местожителство : Somewhere between the vikings you might find me...
Герой Име: Нарциса Астория Ларош-Малфой Години на героя: 16 години
| Заглавие: Re: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! Чет Дек 02, 2010 4:41 pm | |
| ;дд То аз и без това в момента съм с дневен режим, предполагащ да си почивам толкова много... ... Понеделник - пеене. Вторник - китара. Сряда - почивка? Не... Писане на съчинения по френски. Четвъртък - пак пеене. Петък - китара и евентуално пеене още веднъж. Другата неделя съм на някакъв балет в Операта с класа. На 16ти - класно по БЕЛ, а на 20ти - по френски. На 21ви - концерт. Просто без коментар... пък и съм зарината в какво ли не за писане, защото тази по БЕЛ иска да види някои мои неща, че да й пиша и нови, които да показва на шести клас в часовете им (например аз пиша есе, а те учат за това в момента и тя го носи при тях и им дава пример за есе - това направи с входното ми ниво). Класната повтаря "учи си думите по френски, само на това ще те изпитвам, другото си го знаеш", майка ми е на принципа "можеш да вършиш всичко това съвършено и едновременно... нали? НАЛИ?!" По математика единствената ми оценка е една двойка, която нямам представа как да поправя, защото не помня абсолютно НИЩО от материала в седми клас... Ставам в шест сутринта всеки божи ден (в неделя и събота - седем и двайсет ) и си лягам в 12 и половина вечерта... И после всички се чудят защо все ми е лошо....
Ъм, така де. Все някъде трябваше да си излея душата. ;дд | |
|
| |
| Заглавие: Re: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! Чет Дек 02, 2010 5:44 pm | |
| Излей си я. ;D Ккто каза Буда, Далай Лама изслушва оплакванията на хората. ;D И виси в сайта като прилеп в камбанария, ама на прилепа му е яко... :D | |
|
| |
| Заглавие: Re: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! Пет Дек 03, 2010 2:37 pm | |
| Хах, Мия, ще се учудиш, ако ти кажа, че освен че не ти завиждам, все пак ти завиждам малко. ;д Така де, ти нямаш време за лаптоп или компютър, там на каквото си, докато аз примерно само на лаптопа вися... Което е лошо. Никой да не взима пример от мен. ;дд | |
|
| |
| Заглавие: Re: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! Пет Дек 03, 2010 9:02 pm | |
| ;D Твърде късно, Буда. | |
|
| |
Елоиз Уейн Вайпър Новодошло потребителче.
Брой мнения : 1083 Присъединил/а се : 20.06.2010 Възраст : 25
Герой Име: Елоиз Уейн Вайпър Години на героя: 17 години
| Заглавие: Re: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! Пет Дек 03, 2010 10:44 pm | |
| Здравейте,как сте?
П.П.->Защо няма никой? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! | |
| |
|
| |
| FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! | |
|