Автор | Съобщение |
---|
Силфида Дуфасие Администратор; преподавател по Литература и Фотография
Брой мнения : 3301 Присъединил/а се : 16.02.2010 Възраст : 29 Местожителство : flying with ravens through black clouds and rainbowish skies..
Герой Име: Силфида Лилиет Дуфасие Години на героя: 24 години
| Заглавие: Re: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! Вто Фев 01, 2011 8:31 pm | |
| Ох. Канон. 2 000 лева. ОХ! ;х Значи. Няма да хвърчи главата ти, споко. ;д Защото 12. клас вече са първа смяна, и трябваше да срещна някого, но за жалост срещнах други двама, не толкова.. хм, желани. ;д Но все пак, утре съм от 12 на СИП-Химия, което перфектно ме устройва ии така.. Тъпото е с разходките на Алекс, ужасно много се дразня. >.< | |
|
| |
Лионора Хедли-Дент Новодошло потребителче.
Брой мнения : 84 Присъединил/а се : 06.06.2010 Възраст : 28
Герой Име: Лионора Джонатан Хедли-Дент Години на героя: 16 години
| Заглавие: Re: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! Съб Фев 05, 2011 12:59 pm | |
| Хей-хо, хора, да ви се похваля - подстригнах се и си направих цветен кичур! Сега косата ми е до няколко пръста под раменете (добре де, това не е за хвалене.. вече ми липсва дългата ми коса) и имам РОЗОВ кичур! Само че, като казвам розов нямам предвид барбинско розово или бебешко розово а мега ярко мега откаченяшко розово! Скоро ще кача и снимчици ^^ | |
|
| |
Елоиз Уейн Вайпър Новодошло потребителче.
Брой мнения : 1083 Присъединил/а се : 20.06.2010 Възраст : 25
Герой Име: Елоиз Уейн Вайпър Години на героя: 17 години
| Заглавие: Re: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! Нед Фев 06, 2011 1:03 pm | |
| Не знаех,че Теди и Габи имат сайт на ХП!Мисля да се регна... | |
|
| |
Брой мнения : 3301 Присъединил/а се : 16.02.2010 Възраст : 29 Местожителство : flying with ravens through black clouds and rainbowish skies..
| Заглавие: Re: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! Нед Фев 06, 2011 8:42 pm | |
| Къде имаме сайт на ХП?! о.О ;дд Аз не помня, но нали съм си склероза.. Цветс, честито! Много яко звучи.. Само като за луди като нас! ;д ^^ Между другото, сега си прочетох последния пост.. Даже и аз самата не разбрах какво съм писала, представям си какво ви е на вас. Но ще прощавате, напоследък се научих да пиша неразбираемо.. ;д | |
|
| |
Колин Блекбърн. Администратор.
Брой мнения : 2281 Присъединил/а се : 24.02.2010 Възраст : 26
Герой Име: Колин Вайлт Блекбърн. Години на героя: 17 години.
| Заглавие: Re: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! Пон Фев 07, 2011 7:28 am | |
| Да не би въпросното "тъпо" да е 10, а "якото" 12? ;D | |
|
| |
| Заглавие: Re: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! Пон Фев 07, 2011 9:05 pm | |
| Ама чакай.. Нещо не схванах. ;д | |
|
| |
Нарциса Малфой Администратор.
Брой мнения : 1193 Присъединил/а се : 26.02.2010 Възраст : 28 Местожителство : Somewhere between the vikings you might find me...
Герой Име: Нарциса Астория Ларош-Малфой Години на героя: 16 години
| Заглавие: Re: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! Вто Фев 08, 2011 9:28 pm | |
| Здравейте, хора, убедена съм, че страшно много съм ви липсвала! ;дд Както и да е... Никога повече няма да направя дебилската, невероятно идиотска ш*ибана грешка да тръгна на зелено с тоя клас! Пълна отврат! Още от януари си знаех, че не трябва да ходя, ама нали съм си празноглава и реших, че ако ида ще е по-добре... Идиотка... :@ Както и да е, не ми се трогвайте. Привет на всички! (sun) | |
|
| |
| Заглавие: Re: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! Сря Фев 09, 2011 10:00 am | |
| Защооо, какво е станало?? ;х | |
|
| |
Брой мнения : 1193 Присъединил/а се : 26.02.2010 Възраст : 28 Местожителство : Somewhere between the vikings you might find me...
| Заглавие: Re: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! Съб Фев 12, 2011 6:56 am | |
| Всички се напиха до безсъзнание още първата вечер (а някои и напушиха). Счупиха матрака на едното легло в стаята, на мен ми писна и си заминах (отидох при момичетата в моята стая, за да ми къдрят косата, което отне час и половина). Легнах си в един часа... за да след петнадесет минути да бъда събудена от две съученички, отиващи да пишат на МОЯ балкон, или друга съученичка, отиваща до тоалетна в МОЯТА баня. Както и да е, трябваха ми два часа - до три през нощта - за да се наспя и в три станах, когато две от общо трите ми съквартирантки се прибраха от съседната стая (и аз щях да ида, но предпочитах да си легна, защото му мернах едно око на тоз филм и се оказа безумно тъп, но това е друга история) и едната директно заспа; с другата си бъбрихме (;дд) до към шест сутринта, от време на време навестявани от четвъртата ни съквартирантка, влязла да каже как останалите правят номера на момчетата. |-( Както и да е, няма да ви разказвам цялата екскурзия за 4 дни... И без това класната ме накара да напиша пътепис, който фирмата да сложи на официалния си сайт, и той излезе десет страници малък формат. xD
P.S.: Не, сериозно. | |
|
| |
| Заглавие: Re: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! Съб Фев 12, 2011 1:29 pm | |
| Е не звучи чак толкова зле. ;рр
П.П. А всъщност какво е това зелено в началото на февруари..?? о.О | |
|
| |
| Заглавие: Re: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! Съб Фев 12, 2011 7:29 pm | |
| Еми... между двата срока,кажи-речи.Преди още да сме влезли в ритъм,ни натириха на зелено.;дд
P.S.: И ние имаме кутия с валентинки... И шесто имахме,сега тази година в 35-то също имаме. Забавно е, но нямам на кого да пиша. Както винаги, не съм влюбена. ;дд | |
|
| |
| Заглавие: Re: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! Съб Фев 12, 2011 9:01 pm | |
| Направо ти завиждам. ;д Честно. | |
|
| |
Елоиз Уейн Вайпър Новодошло потребителче.
Брой мнения : 1083 Присъединил/а се : 20.06.2010 Възраст : 25
Герой Име: Елоиз Уейн Вайпър Години на героя: 17 години
| Заглавие: Re: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! Пон Фев 14, 2011 6:22 pm | |
| Уфф...днес беше ужасно на училище...и раницата е много тежка.Искам нов телефон,книги и раница!
П.С.->Фонът наистина ли е черен или нещо при мен се е бъгнало? | |
|
| |
| Заглавие: Re: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! Вто Фев 15, 2011 9:44 am | |
| Ами май наистина е черен.. Защото и при мен е. ;дд | |
|
| |
| Заглавие: Re: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! Вто Фев 15, 2011 6:29 pm | |
| Йеп, смених го, понеже Теди спомена, че не обича природни пейзажи отзад. (: | |
|
| |
| Заглавие: Re: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! Сря Фев 16, 2011 8:08 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! Сря Фев 16, 2011 8:50 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! Чет Фев 17, 2011 8:38 am | |
| Е не, това просто е.. ;хх Добре че имам няяякакво шесто чувство, та сега се сетих.. Хора, вчера станахме на една година, бе!! ^___________^ | |
|
| |
| Заглавие: Re: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! Чет Фев 17, 2011 9:04 am | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! Чет Фев 17, 2011 8:37 pm | |
| Аууу, как не се сетих! Честито да ни е! <33 | |
|
| |
| Заглавие: Re: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! Съб Фев 19, 2011 5:45 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! Съб Фев 19, 2011 9:30 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! Чет Фев 24, 2011 9:52 am | |
| Хаха, познайте кой днеска прави една годинка във форума. Агу! :D | |
|
| |
| Заглавие: Re: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! Съб Фев 26, 2011 8:26 pm | |
| Аа, честитооо!! ^^
П.П. Noooooooo, лоши ЦСКА-ри, лошо червенооооо!! ;хх | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! | |
| |
|
| |
| FrOm ThE dEaTh AnD tHe AsH... hErE cOmEs... ThE oNlY, tHe BeSt- The FlOoD! | |
|