Автор | Съобщение |
---|
Колин Блекбърн. Администратор.
Брой мнения : 2281 Присъединил/а се : 24.02.2010 Възраст : 26
Герой Име: Колин Вайлт Блекбърн. Години на героя: 17 години.
| Заглавие: Re: Дъ фЛуУд иЗ хиЪр! Нед Апр 18, 2010 10:14 am | |
| Добре съм. Сега унило отивам към детската да си взема учебника по Мат. Ти как си? | |
|
| |
Виктория ФъкюФък Администратор.
Брой мнения : 1215 Присъединил/а се : 01.04.2010 Възраст : 29 Местожителство : Някъде в нищото...
Герой Име: Виктория ХейСтингс Години на героя: 16 години
| Заглавие: Re: Дъ фЛуУд иЗ хиЪр! Нед Апр 18, 2010 10:21 am | |
| Ммм бива правя се, че уча по Немски. :P | |
|
| |
| Заглавие: Re: Дъ фЛуУд иЗ хиЪр! Пон Апр 19, 2010 11:11 am | |
| | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Дъ фЛуУд иЗ хиЪр! Пон Апр 19, 2010 12:09 pm | |
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Дъ фЛуУд иЗ хиЪр! Пон Апр 19, 2010 12:16 pm | |
| Добрем... Ти ко пр? Как си? | |
|
| |
Силфида Дуфасие Администратор; преподавател по Литература и Фотография
Брой мнения : 3301 Присъединил/а се : 16.02.2010 Възраст : 29 Местожителство : flying with ravens through black clouds and rainbowish skies..
Герой Име: Силфида Лилиет Дуфасие Години на героя: 24 години
| Заглавие: Re: Дъ фЛуУд иЗ хиЪр! Пон Апр 19, 2010 12:32 pm | |
| Хей, здрасти! Ох, един ден ме нямаше и не мога да смогна да оправя всичко. Имах над десет ЛС-та... Луди хора сте вие. Честно ви го казвам, луди сте! :D | |
|
| |
| Заглавие: Re: Дъ фЛуУд иЗ хиЪр! Пон Апр 19, 2010 3:33 pm | |
| Е, ти си добре. Аз като се върнах половината ми съобщения бяха от тебе. xD Шегувам се. | |
|
| |
Брой мнения : 3301 Присъединил/а се : 16.02.2010 Възраст : 29 Местожителство : flying with ravens through black clouds and rainbowish skies..
| Заглавие: Re: Дъ фЛуУд иЗ хиЪр! Вто Апр 20, 2010 12:22 pm | |
| - Виктория Маккорт написа:
- Eй от тук го докопах тоя вълк ЦъК. Ако много ти харесва нямам против да го носиш и ти. Дори който иска нека го носи, аз нямам нищо против. :P
Габс, това не ще да се отвори. Кошчето, де...
Оу йеъ! Вече сме на девета страница! Айде още една и - хоп! - нова темичка! :D | |
|
| |
| Заглавие: Re: Дъ фЛуУд иЗ хиЪр! Вто Апр 20, 2010 3:28 pm | |
| Жалко, че забравих. И все пак - честити два месеца на форума! :D От 16. февруари е... Другия месец няма да забравя. :D
Готино е, че сме цели четири потребителя и един гост... Хм, дано се регне. :D Айде де, пишете!! | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Дъ фЛуУд иЗ хиЪр! Вто Апр 20, 2010 3:38 pm | |
| Гостът се регна!Ихааа!!!И май ще е жена... |
|
| |
| Заглавие: Re: Дъ фЛуУд иЗ хиЪр! Вто Апр 20, 2010 3:40 pm | |
| Оохо, супер! :D Пф, чувствам се като луда. Айде чао, че отивам на балет... | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Дъ фЛуУд иЗ хиЪр! Вто Апр 20, 2010 3:41 pm | |
| Приятен балет!Аз цял месец няма да играя!Ужас... |
|
| |
| Заглавие: Re: Дъ фЛуУд иЗ хиЪр! Вто Апр 20, 2010 3:43 pm | |
| Да... Ти модерен или класически играеш? И как си счупи крака? Ух, тва трябва да е гадно... Да чукам на дърво, на мен все още не ми се е случвало такова нещо. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Дъ фЛуУд иЗ хиЪр! Вто Апр 20, 2010 4:08 pm | |
| И на мен не ми се беше случвало!Надявах се и да не ми се случи,ама ето на!Докато играх физическо и се връщах на мястото си,като дадох топката на следващия крака ми се препъна,аз сложих левия пред него с целта да се задържа на земята,а паднах по гръб и десния ми крак много яко се изкриви и после цял учебен час съм стояла в съблекалнята с още две/три момичета.Ама не можех да вървя и ако не бяха най - добрите ми приятелки нямаше да мога да се кача да стълбите в съблекалнята,защото ужасно ме болеше...Та после господина и по едрата ми най - добра приятелка ми направиха столче и ме носила до лекарския кабинет... Та тримата умирахме от смях,особено аз.Ама сестрата я нямаше и трябваше да идва тати,че да ме води до болницата...Мама работи там и ме заведе на ортопедик (май така се казваше),направиха ми рентген и най - накрая се установи,че крака ми е счупен. Е,само стъпалото,ама то е все едно.Та сега съм в гипс и мама утре ще ми търси патерици да мога да ходя...А иначе си играя модерен балет ама сега и с балета хартисах.На 30 април ще има представление,а аз няма да участвам!!!Много ме е яд сега... |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Дъ фЛуУд иЗ хиЪр! Вто Апр 20, 2010 4:10 pm | |
| Та дано поне на вас не ви се случва!Ужасно боли... |
|
| |
| Заглавие: Re: Дъ фЛуУд иЗ хиЪр! Сря Апр 21, 2010 10:26 am | |
| Оу, ужас... На мен пък по-миналото лято, точно на 2. юли (ей, как още го помня той ден...!) също ми се случи нещо гадно. С майка ми се прибирахме от разходка и бяхме пред къщи. Тя искаше до един магазин да ходим да пазаруваме, аз до друг (все денонощни, беше към 11-12 вечерта). Е, отидохме в този, в който тя искаше. Като се връщахме, минахме покрай един интернет клуб. Пред мене гледам - смачкана пластмасова чашка. Да стъпя ли, да не стъпя ли (чудех се сто години), е, стъпих. Между другото, бях с джапанки. И като се подхлъзнах - бам! - на колене на асфалта. Имаше едни момчета там и един се разсмя и много ме ядоса. Изправих се, казвам на майка ми, че нищо ми няма. Не ме боли, нищо. Обаче тя ме гледа ококорена. Поглеждам си дясното коляно - тече кръв. Баща ми дойде с колата, половин час търсихме дежурен лекар и накрая - хоп! - в Пирогов. Там още почти час чакахме да дойде реда ми. Шиха ме и извадиха едно бирено стъкло, горе-долу 2 сантиметра дълго и 1 сантиметър широко. Обаче въобще не ме болеше. И после три дена без ходене, седмица и нещо почти без излизане, месец и нещо с шевове и бинт... Е, сега имам един белег във формата на ръкописно английско "r". Още не е зараснал въобще... Но не болеше, слава на Бога! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Дъ фЛуУд иЗ хиЪр! Сря Апр 21, 2010 10:27 am | |
| Уоу, изписах цял роман... :D | |
|
| |
Нарциса Малфой Администратор.
Брой мнения : 1193 Присъединил/а се : 26.02.2010 Възраст : 28 Местожителство : Somewhere between the vikings you might find me...
Герой Име: Нарциса Астория Ларош-Малфой Години на героя: 16 години
| |
| |
| Заглавие: Re: Дъ фЛуУд иЗ хиЪр! Сря Апр 21, 2010 10:43 pm | |
| - Скарлет Грийн написа:
- Уоу, изписах цял роман... :D
Ех, вие поне разбирате какво ви е ставало. Аз си счупих главата на шест години. Играех художествена гимнастика от две години и ми дадоха бухалки аз ги метнах във въздуха, ама като ме халосаха по главата. Чак ме събориха. Така пищях че сигурно проглуших тъпанчетата на всички присъстващи. :D Обаче страшно много ме болеше. :( | |
|
| |
Брой мнения : 1215 Присъединил/а се : 01.04.2010 Възраст : 29 Местожителство : Някъде в нищото...
| Заглавие: Re: Дъ фЛуУд иЗ хиЪр! Чет Апр 22, 2010 9:13 am | |
| Абе хора. Тука некой друг втора смяна? | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Дъ фЛуУд иЗ хиЪр! Чет Апр 22, 2010 9:25 am | |
| Абе,хора къде е часа по спорт?Не намерих такъв,а днес имаме такъв час. |
|
| |
| Заглавие: Re: Дъ фЛуУд иЗ хиЪр! Чет Апр 22, 2010 9:29 am | |
| Еее теб пък...кво ся всичко да намериш. То ся не ми се пише във Езда. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Дъ фЛуУд иЗ хиЪр! Чет Апр 22, 2010 12:36 pm | |
| За пореден път ще ви кажа, че спортът не се води като час. Това си е един вид тренировка. И е в "Гимнастическия салон", сега направих темите. Просто трябва да играете различни спортове, естествено, всеки избира какво да играе. И това е за да се тренирате, понеже трябва да сте издръжливи и здрави. :D
Емили - тва да се дръннеш по главата с бухалки... Извинявай, но се разсмях, като го прочетох... :D
Роуз - къде това дълго РП? Аз не го виждам... :roll: | |
|
| |
Нарциса Малфой Администратор.
Брой мнения : 1193 Присъединил/а се : 26.02.2010 Възраст : 28 Местожителство : Somewhere between the vikings you might find me...
Герой Име: Нарциса Астория Ларош-Малфой Години на героя: 16 години
| Заглавие: Re: Дъ фЛуУд иЗ хиЪр! Чет Апр 22, 2010 12:38 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Дъ фЛуУд иЗ хиЪр! Чет Апр 22, 2010 12:55 pm | |
| Аааха. ОК. Аз не го бях видяла, но сега ще го погледна.
Хора, хайде, още две мнения и... О, не, няма да чакам толкова. Направо я пращам темата в боклука и правя нова. :D | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Дъ фЛуУд иЗ хиЪр! | |
| |
|
| |
| Дъ фЛуУд иЗ хиЪр! | |
|