| Коментари | |
|
+3Колин Блекбърн. Нарциса Малфой Силфида Дуфасие 7 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Силфида Дуфасие Администратор; преподавател по Литература и Фотография
Брой мнения : 3301 Присъединил/а се : 16.02.2010 Възраст : 29 Местожителство : flying with ravens through black clouds and rainbowish skies..
Герой Име: Силфида Лилиет Дуфасие Години на героя: 24 години
| Заглавие: Коментари Пет Авг 20, 2010 6:41 pm | |
| Добре де, на някои хора (т.е. на мен) им се коментират чуждите... писания, така че - ако и вие имате такова желание, пишете тук.
Мия - напълно те разбирам за това с музиката. Аз всъщност нямам представа приятелките ми какво слушат за утеха (xD), само че аз си слушам само спомените... Ох, не се изразих добре. Има няколко песни, които са ми свързани с приятни спомени. И те са ми любимите. Има и други, които просто звучат яко, но те не са ми любими... Те просто ми харесват. А, та, и аз не бих се "утешавала" с някаква сълзлива песен, ами просто нещо хубаво... Което обикновено е рок. С малко метъл в него. (: | |
|
| |
Нарциса Малфой Администратор.
Брой мнения : 1193 Присъединил/а се : 26.02.2010 Възраст : 28 Местожителство : Somewhere between the vikings you might find me...
Герой Име: Нарциса Астория Ларош-Малфой Години на героя: 16 години
| Заглавие: Re: Коментари Съб Авг 21, 2010 6:15 am | |
| А, съвсем добре си се изрази със спомените. Аз съм на сходен принцип - имам три песни от плейлист на телефона 350, едната е свързана с неща, което са ми скъпи като спомени, а другите две.... не мога да го обясня. Просто са нещо като "създадени за специални моменти, в които да си ги пуснa". xD | |
|
| |
Брой мнения : 3301 Присъединил/а се : 16.02.2010 Възраст : 29 Местожителство : flying with ravens through black clouds and rainbowish skies..
| Заглавие: Re: Коментари Пет Сеп 10, 2010 12:42 pm | |
| Ей, Мия, какъв е тоя саундтрак на Новолуние?! Имам предвид, толкова голям... Иначе, със сигурност си заслужава да го изтриеш заради Таря. Аз също така бих направила. (: При нас пък още не вали. :Р | |
|
| |
Колин Блекбърн. Администратор.
Брой мнения : 2281 Присъединил/а се : 24.02.2010 Възраст : 26
Герой Име: Колин Вайлт Блекбърн. Години на героя: 17 години.
| Заглавие: Re: Коментари Пет Сеп 10, 2010 2:20 pm | |
| Аз, пък съвсем ти се чудя, Мия защо изобщо си го теглила саундтрака на Новолуние. xD А, пък и при нас заваля, Слава на Бога! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Коментари Пет Сеп 10, 2010 2:24 pm | |
| При нас още не е, слава на Бога. | |
|
| |
Брой мнения : 1193 Присъединил/а се : 26.02.2010 Възраст : 28 Местожителство : Somewhere between the vikings you might find me...
| Заглавие: Re: Коментари Пет Сеп 10, 2010 3:52 pm | |
| Еми те са към 13-14 песни; толкова беше и албума на Таря... обаче понеже са мноoого памет, зарязах саундтрака и си изтеглих албума... и без това 102 от общо 140 песни на телефона ми са фински метъл, а нищо друго не слушам на него, така че се простих набързо с Новолуние в името на една благородна кауза... тоест още фински метъл. xD | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Коментари Нед Сеп 12, 2010 12:48 pm | |
| xD А, да, бях по едно време... а и те са навсякъде! Дори и в парка до нас (който е на края на Вселената) съм ги виждала... мисля, че не знаят какво значи израза "нямам възможност". xD | |
|
| |
| Заглавие: Re: Коментари Нед Сеп 12, 2010 3:03 pm | |
| Е, аз вчера бях с една приятелка там, в Борисовата, и събирахме пари за фондация "Милосърдие" за социално слаби хора... И поне 20 лв. събрахме само ние, а имаше и още две-три групи. (: А ти до кой парк живееш? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Коментари Нед Сеп 12, 2010 3:54 pm | |
| Северния... или по-точно до Джурасик парк. xD | |
|
| |
| Заглавие: Re: Коментари Нед Сеп 12, 2010 5:02 pm | |
| Уоу... И оттам ще пътуваш чак до 35-то... Леле, това май си е много. Нямам представа къде е тоя парк, само знам, че е далече от Лозенец. хД | |
|
| |
| Заглавие: Re: Коментари Нед Сеп 12, 2010 5:05 pm | |
| Като излезеш от парка ти трябват точно пет минути пеша и си извън София. xD И то без базик.
А и то аз вечно си пътувам с векове до даскалото. Преди беше шесто на "Граф Игнатиев" (както се казва и едноименното даскало. xD), а сега до 35-то... впрочем, къде учиш ти? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Коментари Чет Сеп 16, 2010 2:54 pm | |
| Колко е яко да се подиграваш на зайците... хД Ох, сега забравих какво щях да ти казвам, Мия. Такова е божието наказание. Значи... Ааа, да. Вие сте имали родителска още днес! Ха-ха... хД Ние даже не помня кога имахме миналата година, но със сигурност не беше още на 16. Пък и скоро сигурно няма да имаме. И сега ще имате 20 часа седмично с класната си, а ние само 4! Ха-ха... хД :Р Ама утре последните ни два часа са математика... с дявола. Ужас, ужас, ужас... Ще имаме и заместничка по Бел, пък имаме и два часа химия (отново) и два география... Леле, нямам търпение да дойде утре на обяд и пак да видя Андрей... и евентуално Иван. хД Съвсем се отплеснах. А вие (ти) даже нямате представа за кого говоря. Все едно. Полудях. Това е защото ще ходя на балет... *изкусно завърта очи и никой не вижда ехидната й усмивчица, породена от лъжата* хД | |
|
| |
| Заглавие: Re: Коментари Пон Сеп 20, 2010 3:28 pm | |
| Иза-чан Китсуне (соррри, забравих ти истинското име! :/), ти свириш на барабани?! Леле, егати якото! Имаш ли си у вас? Искам да ме научиш, моля ти се! Някой ден, когато и да е... И, между другото, това чувство наистина е гадно. За влюбването, де. Само дето аз тоя път май имам късмет... макар и мъничък. (: Моля те, продължавай да разказваш. Да не съм единствената, която си изказва любовните мъки и смешните щастия... ;дд Между другото, защо всяко второ куче се казва Сара? Аз вече познавам три или четири такива... хД Иска ми се и още да пиша, ама ще стане след девет дена, че сега тръгвам за алианс /не, не съм цели девет дена на алианс, а заминавам утре за Италия ;дд/ | |
|
| |
Лионора Хедли-Дент Новодошло потребителче.
Брой мнения : 84 Присъединил/а се : 06.06.2010 Възраст : 28
Герой Име: Лионора Джонатан Хедли-Дент Години на героя: 16 години
| Заглавие: Re: Коментари Пон Сеп 20, 2010 4:27 pm | |
| Впрочем истинското ми име е Цветина (Тина, Цветс). Уж свиря на барабани, но по неизвестни дори на мен причини досега не бях сериозна... Мисля тази година да се захвана по-сериозно. Иначе съм си харесала дръмсет, но нашите решиха да ми купят барабани, когато докажа, че наистина това няма да е поредното ми занимание, което ще зарежа. Но, мога да те науча на някой неща xD (предупреждавам обаче, че свиря само рок). И дано наистина имаш късмет с влюбването този път. Относно името на кучето ми - аз исках да се казва Аляска или Тайра, ама кой да ме чуе. Баща ми измъдри гениалното Сара (което наистина е хипер-банално) и така, моето мнение беше брутално потъпкано. Та, приятно прекарване в Италия ; ) | |
|
| |
| Заглавие: Re: Коментари Вто Сеп 28, 2010 7:19 pm | |
| Цветс, продължавай да разказваш, че и на мен ми стана интересно. xD Пък аз ще ви забавлявам с изпълненията на 7- сниците от "в" клас. ;D | |
|
| |
| Заглавие: Re: Коментари Вто Сеп 28, 2010 7:39 pm | |
| Хей, Ния, аз имам една позната в 73-то! Казва се Ева, и тя сега е осми клас... Ама не знам точно в коя паралелка. хД | |
|
| |
| Заглавие: Re: Коментари Вто Сеп 28, 2010 7:40 pm | |
| Човек, ти най- важното не знаеш бе. xD | |
|
| |
| Заглавие: Re: Коментари Вто Сеп 28, 2010 7:48 pm | |
| Абе... Все едно. хД Охх, нямам търпение да дойде утре и да разказвам наляво и надясно за пичоне у Ричоне... ;дд Ооо, и да знаете какви неща съм си накупила... Едно сурикатче с огромни очи, плюшено, една цветна чанта, кафяв шал /вече винаги ще съм с шал... /, бисквитки, люти дъвки, черни спагети, цветни панделки... О, забравих да се похваля. Пих абсент и бакарди брийзър. Щях и аз да си купя абсент, но се оказало, че е 12.50, и затова не ми бяха купили... :// И много се дразня. Не се знае кога пак ще отида в някоя държава, където свободно можеш да си купиш абсент. Ама е много яко. Точно все едно ти избухва огън в гърлото. ^^ Ей... Аз вече половината неща разказах. ;дд | |
|
| |
Лионора Хедли-Дент Новодошло потребителче.
Брой мнения : 84 Присъединил/а се : 06.06.2010 Възраст : 28
Герой Име: Лионора Джонатан Хедли-Дент Години на героя: 16 години
| Заглавие: Re: Коментари Сря Сеп 29, 2010 6:06 pm | |
| Хей, Теди, радвам се за приятното ти прекарване в Италия. Така като четях изглеждаше страхотноо <3 Btw, ppl, може да ме аднете във фейсбук - https://www.facebook.com/tsvetina.georgieva. Аз вече си добавих Теди, добавете ме и вие. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Коментари Сря Окт 06, 2010 10:57 am | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Коментари Сря Окт 06, 2010 4:56 pm | |
| О. Боже. Мой. ;дд Мише, какви глупости бръщолевиш?! Вярно, не съм те виждала (май) на снимка, но въпреки това... Не можеш да казваш, че си грозна. Всеки човек има в себе си някаква красота. Който може да се загледа и да оцени красотата, на него вярвай. (: Ох, това последното нещо не успях да го кажа като хората... хД | |
|
| |
| Заглавие: Re: Коментари Сря Окт 06, 2010 6:40 pm | |
| Е, аз съм съгласна с Теди,Миш. Аз поне съм те виждала на живо. (: Ния- не се притеснявай не си единственият човек, който лъвовете го дразнят. Мен тия хора понякога ме изнервят страашно много, въпреки че две от най- добрите ми приятелки са лъвове. Но да ви кажа честно лъвовете понякога са толкова нервиращи, че могат да вбесят и земните зодии. /телец, козирог и т.н./ | |
|
| |
| Заглавие: Re: Коментари Чет Окт 07, 2010 1:34 pm | |
| Мен не ме вбесяват. ;д
Роси - да знаеш, ако родителите ти не те пуснат на актьорско, значи са ненормални. хД 12 лв. на месец е супер малко! На мен балета вече ми е 40 лв. (а преди две години беше 30... Забавно, нали??) и все още ходя... И по Литература учите скандинавска литература? Защо...?? хД Не е честно. Ние учим старогръцка митология. Не че е чак толкова скучно, но... Ох, забравих, още нещо имах да ти казвам. ;д | |
|
| |
Елоиз Уейн Вайпър Новодошло потребителче.
Брой мнения : 1083 Присъединил/а се : 20.06.2010 Възраст : 25
Герой Име: Елоиз Уейн Вайпър Години на героя: 17 години
| Заглавие: Re: Коментари Чет Окт 07, 2010 2:16 pm | |
| И ние учим старогръцка митология,а Роси-това е добра оферта,макар да не знам нищо за актьорското майсторство xD.
П.П.->Мен също ме дразнят,а овен каква зодия трябва да е?xD Огнена? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Коментари | |
| |
|
| |
| Коментари | |
|