Автор | Съобщение |
---|
Силфида Дуфасие Администратор; преподавател по Литература и Фотография
Брой мнения : 3301 Присъединил/а се : 16.02.2010 Възраст : 29 Местожителство : flying with ravens through black clouds and rainbowish skies..
Герой Име: Силфида Лилиет Дуфасие Години на героя: 24 години
| Заглавие: Re: Коментари Чет Окт 07, 2010 2:46 pm | |
| Въздушни са овните, май... Но може и огнени да са. ;д | |
|
| |
Банг Со Йонг Администратор.
Брой мнения : 470 Присъединил/а се : 01.04.2010 Възраст : 24
Герой Име: Сандара-Дженифър Мелиса Банг; Банг Сън Йон Години на героя: 17 години
| Заглавие: Re: Коментари Чет Окт 07, 2010 3:25 pm | |
| Огнени са Овните. Аз съм Стрелец и също съм огнена зодия. Може би страстта ми към конете идва от зодията ми и нейния зодикален знак - Кентавър. А тате е Овен. | |
|
| |
Елоиз Уейн Вайпър Новодошло потребителче.
Брой мнения : 1083 Присъединил/а се : 20.06.2010 Възраст : 25
Герой Име: Елоиз Уейн Вайпър Години на героя: 17 години
| Заглавие: Re: Коментари Чет Окт 07, 2010 4:12 pm | |
| Хм,аз съм яздила кон два-три пъти.И пони съм яздила като малка... А Роси,нашата госпожа по ЧП се казва Росица Димитрова и постоянно ни разсмива.А по БЕЛ и ЗиП-БЕЛ е направо...В началото ми направи добро впечатление,но като се ядоса,айде на дъската и уроците да разказват.Много е гадна,а по математика почнахме да учим дроби.Всъщност вече сме на сравняване на дробни числа,тоест минахме свойства,умножение,деление,десетични и обикновенни дроби...Ужас! | |
|
| |
Герой Име: Сандара-Дженифър Мелиса Банг; Банг Сън Йон Години на героя: 17 години
| Заглавие: Re: Коментари Чет Окт 07, 2010 4:14 pm | |
| | |
|
| |
Елоиз Уейн Вайпър Новодошло потребителче.
Брой мнения : 1083 Присъединил/а се : 20.06.2010 Възраст : 25
Герой Име: Елоиз Уейн Вайпър Години на героя: 17 години
| Заглавие: Re: Коментари Чет Окт 07, 2010 4:47 pm | |
| | |
|
| |
Брой мнения : 3301 Присъединил/а се : 16.02.2010 Възраст : 29 Местожителство : flying with ravens through black clouds and rainbowish skies..
| Заглавие: Re: Коментари Пет Окт 08, 2010 2:11 pm | |
| Тук е. ;дд Ъм, Роси, само да ти кажа, че е нормално астрономията да се изучава накрая на физиката... Която вие още не учите. Тоест, не е странно, че миналата ви госпожа по ЧП ви е преподавала за човека и растенията. Ние, например, сега по биология учим за рибите. Има много яки снимки. Един сом, който е мнооого усмихнат, по-нататък има сърце, което на мен ми прилича на печено пиле... Интересни са. хД | |
|
| |
| Заглавие: Re: Коментари Пет Окт 08, 2010 2:40 pm | |
| Е, да, ама уроците при нея бяха скучни. Седи и си мрънка под носа. Единственото интересно нещо в часовете при Пенчева, която е и заместник - директор, беше, че тя ни рисуваше на дъската много готини картини, свързани с урока, а Стоянова винаги ни донася нещо, с което да ни обясни по - лесно. А и уроците при нея са много забавни. | |
|
| |
Колин Блекбърн. Администратор.
Брой мнения : 2281 Присъединил/а се : 24.02.2010 Възраст : 26
Герой Име: Колин Вайлт Блекбърн. Години на героя: 17 години.
| Заглавие: Re: Коментари Пет Окт 08, 2010 5:31 pm | |
| - Розелина Шелски написа:
- И ние сме на сравняване.
Пробвайте с обикновени дроби с две дробни черти, че и на всичкото отгоре на степени. И може пак да си поговорим. :\ | |
|
| |
Нарциса Малфой Администратор.
Брой мнения : 1193 Присъединил/а се : 26.02.2010 Възраст : 28 Местожителство : Somewhere between the vikings you might find me...
Герой Име: Нарциса Астория Ларош-Малфой Години на героя: 16 години
| Заглавие: Re: Коментари Пон Окт 11, 2010 6:55 pm | |
| Цвети, не може Марко Хиетала да ти е дядо. Аз вече съм си го заплюла за баща. xDD А за английския - при мен положението е the same - само че освен с алианс английски в даскалото сме с разширен френски. Искрени съчувствия! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Коментари Вто Окт 12, 2010 11:42 am | |
| Ха, аз бих си направила Джони Деп баща, а Вин Дизел - брат. хД Иначе, според мен този проект си е направо интересен... като изключим снимките. И, късмет с Неокс, Цвети. (: | |
|
| |
| Заглавие: Re: Коментари Вто Окт 12, 2010 12:51 pm | |
| Роси, браво за актьорското! (: Хайде, научи си сценария и идвай да пишеш РП. хД | |
|
| |
Ванеса Хатауей Новодошло потребителче.
Брой мнения : 181 Присъединил/а се : 19.05.2010 Възраст : 28 Местожителство : Far away from the world...
Герой Име: Ванеса Озера Години на героя: 16 години
| Заглавие: Re: Коментари Вто Окт 12, 2010 5:12 pm | |
| | |
|
| |
Брой мнения : 1193 Присъединил/а се : 26.02.2010 Възраст : 28 Местожителство : Somewhere between the vikings you might find me...
| |
| |
Колин Блекбърн. Администратор.
Брой мнения : 2281 Присъединил/а се : 24.02.2010 Възраст : 26
Герой Име: Колин Вайлт Блекбърн. Години на героя: 17 години.
| Заглавие: Re: Коментари Вто Окт 12, 2010 5:22 pm | |
| xD И аз май попадам в категорията за тъпаците. ;D Реших, че говориш за 30 гаджета. *rofl* | |
|
| |
Ванеса Хатауей Новодошло потребителче.
Брой мнения : 181 Присъединил/а се : 19.05.2010 Възраст : 28 Местожителство : Far away from the world...
Герой Име: Ванеса Озера Години на героя: 16 години
| Заглавие: Re: Коментари Вто Окт 12, 2010 5:40 pm | |
| То всеки би си го помислил. Просто се е получила двусмислица... | |
|
| |
| |
| |
Лионора Хедли-Дент Новодошло потребителче.
Брой мнения : 84 Присъединил/а се : 06.06.2010 Възраст : 28
Герой Име: Лионора Джонатан Хедли-Дент Години на героя: 16 години
| Заглавие: Re: Коментари Сря Окт 13, 2010 4:45 pm | |
| Теди, оправих си цветовете. А, и Дени ти изглежда малък, защото клипчето е от миналата година. Повярвай ми, сега е по-добре. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Коментари Сря Окт 13, 2010 6:51 pm | |
| А, окей. ;д Знаеш ли, като ти чета постовете, вече очаквам да ми кажеш, че имаш червени кичури или цялата ти коса е червена, постоянно ходиш с разноцветни дрехи и имаш много яки джунджурийки по себе си. Познах ли? хД | |
|
| |
Лионора Хедли-Дент Новодошло потребителче.
Брой мнения : 84 Присъединил/а се : 06.06.2010 Възраст : 28
Герой Име: Лионора Джонатан Хедли-Дент Години на героя: 16 години
| Заглавие: Re: Коментари Сря Окт 13, 2010 7:21 pm | |
| o_O Плашиш ме. Косата ми все още не е червена, въпреки, че си умирам за прическата на Хейли Уилямс xD Но, да, имам скрити кичури и съвсем скоро ще ги боядисам в някакво шатнаво червеникаво ;дд Само дето не всички дрехи са ми цветни, имам и много тъмни такива, но най-често ги съчетавам... О, и да, имам яки джунджурийки по себе си. :)) Дяволски добра си! xDD | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Коментари Чет Окт 14, 2010 7:35 pm | |
| Кой от всичките стадиони в София?? хД | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Коментари Пет Окт 15, 2010 11:50 am | |
| "О, духовни пастире!" хД Цвети, явно класната ви е наистина мн яка. ;д | |
|
| |
| Заглавие: Re: Коментари Пет Окт 15, 2010 12:01 pm | |
| О, и Цвети, радвам се, че идеята с туитера ти харесва. (: Но аз я взех от един друг форум, и все пак, не мисля, че това е копиране. Това е просто взимане на добра идея, защото кара потребителите да пишат. Уж. хД | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Коментари | |
| |
|
| |
| Коментари | |
|