Автор | Съобщение |
---|
Ванеса Хатауей Новодошло потребителче.
Брой мнения : 181 Присъединил/а се : 19.05.2010 Възраст : 28 Местожителство : Far away from the world...
Герой Име: Ванеса Озера Години на героя: 16 години
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Пет Окт 01, 2010 8:26 pm | |
| Аз отидох там в 5 и стоях до 9.30 като от 5 подскачах на място или обикалях на егом мястото в търсене на една приятелка, която така и не дойде. Но накрая бях мокра, кална и прегракнала от викане. А на другия ден имах температура. Но имах избор, бих го направила пак. Заслужаваше си. Иначе...ако не си му толкова голям фен просто няма да си заслужава да ходиш да мръзнеш. но при мен е буквално болестно състояние. | |
|
| |
Силфида Дуфасие Администратор; преподавател по Литература и Фотография
Брой мнения : 3301 Присъединил/а се : 16.02.2010 Възраст : 29 Местожителство : flying with ravens through black clouds and rainbowish skies..
Герой Име: Силфида Лилиет Дуфасие Години на героя: 24 години
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Пет Окт 01, 2010 8:46 pm | |
| Като каза болестно състояние, и се сетих за Джони. Ей сега ще ти кажа цялата история. ;дд Днес по български заместничката, както и миналия път, оплюваше актьорите, играли в "Троя". Колко били слаби, не-знам-си-какво и така. И от там май беше, че... Парис е най-хубавия земен мъж. А аз тихичко си викам "Да бе, Джони е най-готиния!". хД Защото стана дума, че Брад Пит играел ролята на Парис, и че нямал нищо общо с него, и въобще не бил хубав, и така. А пък аз така или иначе постоянно си мръзна, така че дали ще е без причина, или просто за да съм на концерт, е все едно. хД | |
|
| |
Брой мнения : 181 Присъединил/а се : 19.05.2010 Възраст : 28 Местожителство : Far away from the world...
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Съб Окт 02, 2010 8:00 am | |
| Мен през часа по немски на няколко пъти госпожата е вдига да отговарям, ама аз продължавам да гледам със замечтан поглед или в стената или през прозореца. И момичето до мен с дълбока въздишка. - Ето тукк сме. Прочети това...- и ми сочи нещо неиндифицирано в учебника. А аз като папагалче повтарям и продължавам да си мисля за най-сладкия певец на света- Енрике Иглесиас...А иначе то и аз си мръзна. Веднъж излязох по тениска в 9 вечерта, когато валеше. И ,разбира се, се прибрах болна. Но иначе- Джони също е готин. Има невероятни очи... | |
|
| |
Нарциса Малфой Администратор.
Брой мнения : 1193 Присъединил/а се : 26.02.2010 Възраст : 28 Местожителство : Somewhere between the vikings you might find me...
Герой Име: Нарциса Астория Ларош-Малфой Години на героя: 16 години
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Съб Окт 02, 2010 10:44 am | |
| Не знам какво сте луднали по тоз Джони Деп. xD Честно, хора - той е с мустаци и е на 47 (е това ако не беше нагло от моя страна xDD). | |
|
| |
Брой мнения : 3301 Присъединил/а се : 16.02.2010 Възраст : 29 Местожителство : flying with ravens through black clouds and rainbowish skies..
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Съб Окт 02, 2010 11:06 am | |
| Хубаво де, и на 67 да е, като е готин, защо да не го харесваме? ;дд | |
|
| |
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Съб Окт 02, 2010 2:08 pm | |
| Мария, ти ли точно ще даваш примери с годините? На колко беше Марко Хиетала? Мисля че на 44. Така че недей да съдиш като той може да ти бъде дядо. И наистина- човекът си е готин... | |
|
| |
Брой мнения : 1193 Присъединил/а се : 26.02.2010 Възраст : 28 Местожителство : Somewhere between the vikings you might find me...
| |
| |
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Съб Окт 02, 2010 7:57 pm | |
| Да, а Джони има визия на ангел и е бог, така че и неговите години не се броят ;д | |
|
| |
Колин Блекбърн. Администратор.
Брой мнения : 2281 Присъединил/а се : 24.02.2010 Възраст : 26
Герой Име: Колин Вайлт Блекбърн. Години на героя: 17 години.
| |
| |
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Съб Окт 02, 2010 9:44 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Нед Окт 03, 2010 8:52 am | |
| Ох, не ми се спори вече... ;дд Предавам се. Не знам какво още да измисля. То не е честно така, аз съм самичка срещу Мия и по малко от другите... Няма да стане така. Ако армията за защита на Джони беше тук, щяхте да видите вие кой е бог и кой не. хД | |
|
| |
Елоиз Уейн Вайпър Новодошло потребителче.
Брой мнения : 1083 Присъединил/а се : 20.06.2010 Възраст : 25
Герой Име: Елоиз Уейн Вайпър Години на героя: 17 години
| |
| |
Виктория ФъкюФък Администратор.
Брой мнения : 1215 Присъединил/а се : 01.04.2010 Възраст : 29 Местожителство : Някъде в нищото...
Герой Име: Виктория ХейСтингс Години на героя: 16 години
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Нед Окт 03, 2010 10:38 am | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Нед Окт 03, 2010 12:04 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Нед Окт 03, 2010 12:44 pm | |
| Я, Габи се появи. ;дд Междудругото, малко го объркахте. То е "Pa-ra-pa-paa, I'm lovin' it!" xD
Оф, ужасно ми е тъпо. Няма къде да пиша... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Нед Окт 03, 2010 12:46 pm | |
| Мамка му, сега се сетих. Трябва да започваме годината. Ама... Какво ще кажете да не я почваме? Да е чак заедно с реалния втори срок? Защото и без това нямаме учител по социология, а на мен не ми се занимава да измислям тези уроци... Просто не знам какво да пиша по социология. Така че, пак ви питам, макар че знам какъв ще е отговора - искате ли чак през февруари да почваме годината? А дотогава ще си пишем РП-та из другите теми... | |
|
| |
Елоиз Уейн Вайпър Новодошло потребителче.
Брой мнения : 1083 Присъединил/а се : 20.06.2010 Възраст : 25
Герой Име: Елоиз Уейн Вайпър Години на героя: 17 години
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Нед Окт 03, 2010 12:54 pm | |
| *инстинктивно свирка с уста и размахва ръката си* И да чакаме чак до тогава?Теди форума може съвсем да западне така... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Нед Окт 03, 2010 1:04 pm | |
| Охх... Не знам какво да правим. И без това никой не пише в уроците... освен Мия и Рали (нищо лично към другите, но е така, нали?)... | |
|
| |
Виктория ФъкюФък Администратор.
Брой мнения : 1215 Присъединил/а се : 01.04.2010 Възраст : 29 Местожителство : Някъде в нищото...
Герой Име: Виктория ХейСтингс Години на героя: 16 години
| |
| |
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Пон Окт 04, 2010 11:07 am | |
| Хах, добре. ;дд Аз имам идея, ама е тъпа. хД Да следваме книгата. И да се появи Калона. Ама аз няма да съм лошата. хД Ии, реших си, ей сега отивам да ви пиша уроците по изкуство и социология. То засега само Ния се е записала от третокурсниците... Лошо. Ама поне нея я има. ;дд | |
|
| |
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Вто Окт 05, 2010 2:45 pm | |
| Божей, имам чувството, че пиша възможно най-смотаните си РП-та от една година насам. :// И на всичкото отгоре пак пиша с някаква идея, дето се простира само до края на РП-то, а след това си измислям нещо напълно различно и... все едно. ;дд Ама защо никой не пише във флууда?! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Вто Окт 05, 2010 3:04 pm | |
| Хай на всички! Лия на мен РП-тата ти ми харесват. Интересни са... | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Вто Окт 05, 2010 5:46 pm | |
| Въпрос номер 1- е сега, не можем всеки път да пишем като не се сещаме кво. ;D Въпрос номер 2- еми аз почти всеки ден гласувам, за другите не знам. Защо? И иначе, днеска цял ден ми е заглъхнало ухото. Вече ми иде да го изтръгна, казвам ви!!! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Вто Окт 05, 2010 8:00 pm | |
| А мен от една седмица и един ден ме боли тъпия крак! ;дд Аз нали там, в Ричоне, преди единия танц направих шпагат на криво, да ми прищрака цялото дясно бедро, и сега с десния крак не мога нищо да правя... на балета и на физическото, де. И съм много ядосана (на себе си, де), защото Иван сега е на линия във фейсбука, но аз вече кураж немъм... хД | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] | |
| |
|
| |
| Даскалски флууд (: [vol. 11] | |
|