Автор | Съобщение |
---|
Силфида Дуфасие Администратор; преподавател по Литература и Фотография
Брой мнения : 3301 Присъединил/а се : 16.02.2010 Възраст : 29 Местожителство : flying with ravens through black clouds and rainbowish skies..
Герой Име: Силфида Лилиет Дуфасие Години на героя: 24 години
| |
| |
Виктория ФъкюФък Администратор.
Брой мнения : 1215 Присъединил/а се : 01.04.2010 Възраст : 29 Местожителство : Някъде в нищото...
Герой Име: Виктория ХейСтингс Години на героя: 16 години
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Вто Сеп 07, 2010 11:59 am | |
| Еми надявам се да не ни ядат. Пък за караниците може и тука да се слу4и... | |
|
| |
Брой мнения : 3301 Присъединил/а се : 16.02.2010 Възраст : 29 Местожителство : flying with ravens through black clouds and rainbowish skies..
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Вто Сеп 07, 2010 1:26 pm | |
| Абе да. Никой не се дрогира, аз, спокойната душа, съм админка и ще ви разтървавам и баннвам... Споко, няма за какво да се тревожиш. хД | |
|
| |
Брой мнения : 1215 Присъединил/а се : 01.04.2010 Възраст : 29 Местожителство : Някъде в нищото...
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Вто Сеп 07, 2010 2:04 pm | |
| Абе нищо не е сигурно.. аз каквато съм - понякога мн лесно се ядосвам. Пък и напоследък в тоя форум има за какво.. | |
|
| |
Колин Блекбърн. Администратор.
Брой мнения : 2281 Присъединил/а се : 24.02.2010 Възраст : 26
Герой Име: Колин Вайлт Блекбърн. Години на героя: 17 години.
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Вто Сеп 07, 2010 2:15 pm | |
| Аз се изнервям, обаче съм като тенджера под налягане. Вря да едно време /тъй де крия си чувствата и избухвам вътрешно/, обаче когато хипеер много се ядосам и избухвам като... хм... атомна бомба. За дванайсет години живот съм избухвала два пъти и съм сигурна, че всички го помнят. :D | |
|
| |
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Вто Сеп 07, 2010 2:21 pm | |
| Абе, вие си избухвайте, аз ще ви звероукротявам... хД | |
|
| |
Нарциса Малфой Администратор.
Брой мнения : 1193 Присъединил/а се : 26.02.2010 Възраст : 28 Местожителство : Somewhere between the vikings you might find me...
Герой Име: Нарциса Астория Ларош-Малфой Години на героя: 16 години
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Вто Сеп 07, 2010 6:14 pm | |
| Бива, че аз каквато съм... някой ми каже две думи на криво и вече съм го убила бавно и мъчително.
Относно дрогиращата се - да, сещам се за кого говориш. Аз затова и напуснах там... Е, не само заради нея де. Просто, както се бях изразила, с тях не говорим на един и същ език. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Вто Сеп 07, 2010 7:06 pm | |
| Ъх, ненормални хора... Аз, на твое място Теди щях да напусна като Мия... Много е тъпо да висиш във форум където технически погледнато всички се познават, карат се, смеят се заедно, ти не можеш да се включиш в общите приказки и се чувстваш отритнат/като отшелник....
БТВ- Мия прочетох Академия за вампири 1 и 2, и сега съм на половината на третата... Наистина много интересно се оказа.... Но без да се обиждаш, Лиса ми харесва повече от Роуз... | |
|
| |
Брой мнения : 1193 Присъединил/а се : 26.02.2010 Възраст : 28 Местожителство : Somewhere between the vikings you might find me...
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Вто Сеп 07, 2010 7:10 pm | |
| xD Не се обиждам - повечето хора повече я харесват. Но просто аз много приличам на Роуз по нрав и може би затова ми е любимка... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Вто Сеп 07, 2010 7:13 pm | |
| Абе, не че не я харесвам... Ама, ми е много избухлива и непредпазлива... Но иначе я харесвам. Направо си умирам от смях, от ситуациите в които попада... Ако и ти си като нея направо ще се пренеса у вас. xD | |
|
| |
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Вто Сеп 07, 2010 7:16 pm | |
| Такава съм... официално ми се води проблем, но всъщност просто не мога да се променя. Опитвала съм... добре де, никога не съм полагала особено големи усилия за целта, но все пак съм се опитвала. Без успех... xD | |
|
| |
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Вто Сеп 07, 2010 7:24 pm | |
| Нее, няма да се променяш. Имаш официална забрана от Ралица Вировска. xD Това си е част от чара ти... Аз особено много се възхищавам на хора със силен характер... Понеже аз много рядко мога да обидя някой или да се развикам... Все ми става жал... Е, освен когато избухвам, крещя, пищя, хвърлям, троша и буквално помитам всичко след себе си... Та и за да не се чувстваш гадничко- ето аз например съм ужасен инат, и толкова търпелива че чак досадна. Обаче аз си харесвам и двете качества, макар че всички мислят че те са двете най- гадни неща в мен. xD | |
|
| |
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Вто Сеп 07, 2010 7:48 pm | |
| Я, кой говори за търпеливост... Аз чаках Габи от два до пет и половина следобед да се видим, докато накрая не разбрахме, че аз съм в Ситито, а тя в Арена... хД Иначе, Рали, дето ми казваш да напусна - ами не мога. Имам предвид, че първо, аз обещах да не напускам в следващата една година, просто защото тогава форума ми харесваше наистина много. Но сега се набутаха много нови, все се познават, и на мен ми е едно гадно. Няма за какво да си говоря с другите във флууда, освен онова тъпото "Здрасти, кво правиш, как си, айде чао"... Та, и второ, заради онази Кали, една Вики и една Йони - те са си ми приятелки /първата и последната/, а пък и трите не ми дават да напусна... С добри чувства, де. И така... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Вто Сеп 07, 2010 7:53 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Сря Сеп 08, 2010 6:12 am | |
| Да бе, аз забравих какво съм писала в горния пост и затова се чудих за какво говориш. Та, иначе, добро утро! Хора, много спите, бре. Аз вече ставам точно в... 7.29. :// Днес разходих Алекс в парка, души се с няколко кучета, имаше една много яка немска овчарка и едно хъски... Само че един бигъл като се заигра с него, и той милият ми се уплаши и щеше да се обеси... Пък после подгони един пинчер. хД | |
|
| |
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Сря Сеп 08, 2010 8:00 am | |
| Ампф. Горкичкият. Аз пък днеска успях да се наспя горе- долу. Не знам как ставаше толкоз рано през лятната ваканция. Майка ми вчера ми домъкна учебниците. Толкова беше въодушевена, сякаш очакваше да подскачам от радост и да ги разглеждам. А, пък аз само си чета АзВ на компютъра и не проявявам никакъв интерес. xD | |
|
| |
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Сря Сеп 08, 2010 8:11 am | |
| Олее какъв е сладур.. с каишка ли го водиш в града? | |
|
| |
Елоиз Уейн Вайпър Новодошло потребителче.
Брой мнения : 1083 Присъединил/а се : 20.06.2010 Възраст : 25
Герой Име: Елоиз Уейн Вайпър Години на героя: 17 години
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Сря Сеп 08, 2010 11:24 am | |
| Йей,ето ме и мене!Боже Теди,кой става толкоз рано xD.Аз пък станах точно в 9:20 и излязох в 11:06.Седях на един стол до 12:09 и после пък седях на един лост до преди малко.Само седянки/стига толкоз,да се захващам с РП-то!/
П.П.->Имам да уча и думи.Цял лист от календар xD | |
|
| |
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Сря Сеп 08, 2010 1:31 pm | |
| Габи - засега навсякъде го водим с каишка, освен на планината, където няма други кучета, нито коли, нито много хора, и няма от какво да се уплаши и да избяга. Мише - аз, аз, и само аз (хД) ставам толкова рано през ваканцията... вече. Ама, какво да направя, трябва да свикне кучето. Като започнем училище ще излиза и по-рано, но аз вече се отказах аз да го извеждам и сутрин. Ще трябва да ставам в 5.30... А това не е желателно. хД Иии, Рали - аз пък въобще нямам представа какви са ни учебниците и ще си ги купя чак през октомври. Ами да, аз ще съм само три дена на училище, като единият от тях е празник - на 15., 16. и 17. септември. :P О, и на 20. ще бъда... И на 18.... Абе, все едно, все пак няма да съм дълго на училище през септември и няма да ми трябват учебници. ^^ | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Сря Сеп 08, 2010 1:45 pm | |
| Ахх тии... пак ядеш 4ерни души4киии.. ;dd Какво правиш? Аз 4акам да стане шест и половина за да се измитам от вкъщи, 4е ако остана сигурно ще има големи караници. | |
|
| |
Елоиз Уейн Вайпър Новодошло потребителче.
Брой мнения : 1083 Присъединил/а се : 20.06.2010 Възраст : 25
Герой Име: Елоиз Уейн Вайпър Години на героя: 17 години
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Сря Сеп 08, 2010 2:29 pm | |
| Окей,а вие къде се разбягахте?xD
| |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] | |
| |
|
| |