| .::Какво стана днес..?::. | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Силфида Дуфасие Администратор; преподавател по Литература и Фотография
Брой мнения : 3301 Присъединил/а се : 16.02.2010 Възраст : 29 Местожителство : flying with ravens through black clouds and rainbowish skies..
Герой Име: Силфида Лилиет Дуфасие Години на героя: 24 години
| Заглавие: .::Какво стана днес..?::. Пон Фев 22, 2010 3:45 pm | |
| Тук можете да ни разкажете интересни случки от училище. | |
|
| |
Силфида Дуфасие Администратор; преподавател по Литература и Фотография
Брой мнения : 3301 Присъединил/а се : 16.02.2010 Възраст : 29 Местожителство : flying with ravens through black clouds and rainbowish skies..
Герой Име: Силфида Лилиет Дуфасие Години на героя: 24 години
| Заглавие: Re: .::Какво стана днес..?::. Пет Мар 05, 2010 3:04 pm | |
| - Харпия Хъмфри написа:
- Ох, е обяснете как може да съм такава идиотка. Написала съм: 288:8=311! И заради тъз тъпа грешка ми е объркана цялата задача- и те бяха две задачи оценка- 3!
Преместих ти мнението, защото не е за темата "Бисерчета". | |
|
| |
Колин Блекбърн. Администратор.
Брой мнения : 2281 Присъединил/а се : 24.02.2010 Възраст : 26
Герой Име: Колин Вайлт Блекбърн. Години на героя: 17 години.
| Заглавие: Re: .::Какво стана днес..?::. Вто Апр 27, 2010 5:05 pm | |
| Хах. Аз имам намерение да дразня Роуз и Теди. В нашето даскало вмомента има учиници от други държави. Единият е ирландец! :twisted: Аз днеска в голямото видях някакво момче- Така и не разбрах какъв е- от цялото му лице се виждаха само огромните очила във форма на НЛО устата бузите и носът. xD А пък минала седмица наши ученици представиха цяла България пред Финландия! Жалко че не бях там. Обожавам Финландия! Та това ми се случи днеска в у- ще... | |
|
| |
Нарциса Малфой Администратор.
Брой мнения : 1193 Присъединил/а се : 26.02.2010 Възраст : 28 Местожителство : Somewhere between the vikings you might find me...
Герой Име: Нарциса Астория Ларош-Малфой Години на героя: 16 години
| Заглавие: Re: .::Какво стана днес..?::. Вто Апр 27, 2010 7:14 pm | |
| Ау, недей. Спри! Финландия и Ирландия... бих убила за да съм там *отива да убие някого, после се отказва и се връща обратно на стола*
А по темата - днес някакви студенти имахме в часа по изобразително. Единия ме закопа с твърдението, че мога да рисувам (задачата ни беше да нарисуваме нещо за трети март ИЛИ Трифон Зарезан, а аз нарисувах бяло, зелено и червено грозде като последния идиот), а другия, понеже си бях пуснала слушалките и му казах, че така получавам вдъхновение, той вика "Ми не ги махай тогава" и аз и Ния (другарчето по чин xD ) си изпопадахме от смях... | |
|
| |
| Заглавие: Re: .::Какво стана днес..?::. Вто Апр 27, 2010 7:19 pm | |
| Еми, бих се запознала с Ирландеца и бих ви казала кво ми е разказал ама доста зависи от възрастта му. Щото тези които не могат да си ходят със самолет заминаха днес вечерта а пък останалите- утре вечерта.
Хах. Ние имахме една такава по Човекът и Природата. Аз стоя и мъдря на няква задача на контролното тя застава зад мене и ми посочва отговорите на последните две задачи. Хе- Хе. Поне изкарах шестичка. Тя е мн сладка една такава руса, слаба, сини очи и ние и викаме Русата Барби. Че и по География ни предаваше един път. Ама класната ми Желева(тя е географката) не спря да ме гледа зорко през целия час- така и не схванах що мене ама... | |
|
| |
Нарциса Малфой Администратор.
Брой мнения : 1193 Присъединил/а се : 26.02.2010 Възраст : 28 Местожителство : Somewhere between the vikings you might find me...
Герой Име: Нарциса Астория Ларош-Малфой Години на героя: 16 години
| |
| |
Ванеса Хатауей Новодошло потребителче.
Брой мнения : 181 Присъединил/а се : 19.05.2010 Възраст : 28 Местожителство : Far away from the world...
Герой Име: Ванеса Озера Години на героя: 16 години
| Заглавие: Re: .::Какво стана днес..?::. Вто Юли 06, 2010 9:30 pm | |
| ^^^^^^^^^^^^^^^^^ Аз отсъствах тогава.Жалко,пропуснала съм го.А за гроздето....това не беше грозде...бяха мъниста с дръжка накрая в различни цветове...и междудругото...аз съм Ния/другарчето по чин/. | |
|
| |
| Заглавие: Re: .::Какво стана днес..?::. Сря Юли 07, 2010 7:53 am | |
| Вие, ако си мислите че това е излагация. Аз забравих да си предам рисунките в последния ден /забравих си скицника/ и онъз ми вика, че щяла да ме остави на поправка ама все пак се разминах и останах с тройка за годината. А, пък Михалев, Великов и Пламен от класа ми нямаха този- късмет- остайха ги да поправят горките. /първите двама се казват Мартин и Стоян, ама понеже си имат адаши съм свикнала по фамилии да им казвам xD/ | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: .::Какво стана днес..?::. | |
| |
|
| |
| .::Какво стана днес..?::. | |
|