Силфида Дуфасие Администратор; преподавател по Литература и Фотография
Брой мнения : 3301 Присъединил/а се : 16.02.2010 Възраст : 29 Местожителство : flying with ravens through black clouds and rainbowish skies..
Герой Име: Силфида Лилиет Дуфасие Години на героя: 24 години
| Заглавие: tryin' to be a photographer [we want critiques] Пон Сеп 13, 2010 1:13 pm | |
| Такам. Тук можете да ми коментирате снимчиците. I'm waiting, people! | |
|
Банг Со Йонг Администратор.
Брой мнения : 470 Присъединил/а се : 01.04.2010 Възраст : 24
Герой Име: Сандара-Дженифър Мелиса Банг; Банг Сън Йон Години на героя: 17 години
| Заглавие: Re: tryin' to be a photographer [we want critiques] Пон Сеп 13, 2010 3:05 pm | |
| Много са красиви, а Алекс е много сладък. С нетърпение чакам още и още снимки. | |
|
Колин Блекбърн. Администратор.
Брой мнения : 2281 Присъединил/а се : 24.02.2010 Възраст : 26
Герой Име: Колин Вайлт Блекбърн. Години на героя: 17 години.
| Заглавие: Re: tryin' to be a photographer [we want critiques] Пон Сеп 13, 2010 6:19 pm | |
| Много са добри, Теди. (: Ама, наистина. Трябва да се замислиш да станеш фотограф по професия. Много си добра. (:
P.S. И ти ли имаш проблем с девиантарта? Защото аз имам проблеми с него от към две- три седмици. Много е гадно. ); | |
|
Силфида Дуфасие Администратор; преподавател по Литература и Фотография
Брой мнения : 3301 Присъединил/а се : 16.02.2010 Възраст : 29 Местожителство : flying with ravens through black clouds and rainbowish skies..
Герой Име: Силфида Лилиет Дуфасие Години на героя: 24 години
| Заглавие: Re: tryin' to be a photographer [we want critiques] Вто Сеп 14, 2010 9:14 am | |
| Хаха, ти ме разби! Фотография като професия! хД Ти добре ли си? Първо, че ми трябва истински фотоапарт. А те са скъпи. Трябва и да го разбера, абе въобще... Но иначе се радвам, че ви харесват. (: Ии, то проблема беше за малко. Просто... Не помня какво пишеше, но не можех да си вляза в профила, нито да добавям картинки в любими. Но после се оправи. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: tryin' to be a photographer [we want critiques] | |
| |
|