Колин Блекбърн. Администратор.
Брой мнения : 2281 Присъединил/а се : 24.02.2010 Възраст : 26
Герой Име: Колин Вайлт Блекбърн. Години на героя: 17 години.
| Заглавие: Re: Флууд за всеки. ^^ Пон Юли 30, 2012 8:46 am | |
| учениК. ;дд Аз да пиша ли на партито да не пиша ли... *гледа замислено* | |
|
Силфида Дуфасие Администратор; преподавател по Литература и Фотография
Брой мнения : 3301 Присъединил/а се : 16.02.2010 Възраст : 29 Местожителство : flying with ravens through black clouds and rainbowish skies..
Герой Име: Силфида Лилиет Дуфасие Години на героя: 24 години
| Заглавие: Re: Флууд за всеки. ^^ Вто Юли 31, 2012 7:31 pm | |
| а, пиши, пиши, аз и без това още не съм написала "заключителното" рп. :Д и да, извинявай, забравих, че си момченце :3 | |
|
Банг Со Йонг Администратор.
Брой мнения : 470 Присъединил/а се : 01.04.2010 Възраст : 24
Герой Име: Сандара-Дженифър Мелиса Банг; Банг Сън Йон Години на героя: 17 години
| Заглавие: Re: Флууд за всеки. ^^ Пон Сеп 03, 2012 8:13 am | |
| - Corry Shift написа:
- Ахахах, нищо, аз си знам,че съм странен ^^
Ами... по цял ден на работа слушам музика ииии като се прибера искам да ми е тихо и спокойно... не че е тихо и спокойно, щото от другите стаи дъни я метъл, я корейски поп, я дъпстеп, ама ако и аз си пусна нещо и ще настане патаклама... пък и аз почти не си стоя вкъщи, една трета от деня ми минава на работа, другата една трета с приятели и ако остане време, последната трета да спя... то бива и като спя да си пусна музика XD И обикновено дърпам някой-друг албум, хвърлям го на флашка ииии дъня по цял ден на работа, като ми омръзне - сменям... и така. Изобщо не знам имената на половината си любими песни, даже от кой албум са и понякога дори кой ги изпълнява, поради простата причина, че като се омеши всичко на флашката и не знам какво слушам... само знам,че в един момент наизустявам текстовете от толкова много слушане и е крайно време да сменя песните ^^ Кой каза корейски поп? Кой слуша корейски поп? О.О Ще го обичам вечно! <333 | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд за всеки. ^^ | |
| |
|