|
| Флууд за всеки. ^^ | |
|
+2Силфида Дуфасие Банг Со Йонг 6 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Банг Со Йонг Администратор.
Брой мнения : 470 Присъединил/а се : 01.04.2010 Възраст : 24
Герой Име: Сандара-Дженифър Мелиса Банг; Банг Сън Йон Години на героя: 17 години
| Заглавие: Флууд за всеки. ^^ Нед Май 27, 2012 10:20 am | |
| First topic message reminder :
Знаете си какво да правите и все пак... Спами, народе! Спами, докато ти се счупят пръстите от щракане по клавиатурата! ;дд | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Силфида Дуфасие Администратор; преподавател по Литература и Фотография
Брой мнения : 3301 Присъединил/а се : 16.02.2010 Възраст : 29 Местожителство : flying with ravens through black clouds and rainbowish skies..
Герой Име: Силфида Лилиет Дуфасие Години на героя: 24 години
| Заглавие: Re: Флууд за всеки. ^^ Пет Юли 06, 2012 7:12 pm | |
| аа, ох, аз и тях съм забравила. ами то по принцип можете сами да си ги пишете, но по-добре аз, за да бъде всичко еднакво :д сега ще ги напиша. (: | |
| | | Corry Shift Сребърен гарван.
Брой мнения : 52 Присъединил/а се : 01.07.2012 Възраст : 33
Герой Име: Кори Шифт Години на героя: 15 години
| Заглавие: Re: Флууд за всеки. ^^ Пет Юли 06, 2012 11:24 pm | |
| Добре, добре, сега и ако още някой се включи да се посъживи форума ще е пълно щастието XD | |
| | | Силфида Дуфасие Администратор; преподавател по Литература и Фотография
Брой мнения : 3301 Присъединил/а се : 16.02.2010 Възраст : 29 Местожителство : flying with ravens through black clouds and rainbowish skies..
| Заглавие: Re: Флууд за всеки. ^^ Съб Юли 07, 2012 6:30 am | |
| те всички спят още.. не са видели, че всъщност има някой, който да пише :д | |
| Заглавие: Re: Флууд за всеки. ^^ Съб Юли 07, 2012 9:45 am | |
| От няколко дена? Голям сън, искам и аз.... -.- | |
| Заглавие: Re: Флууд за всеки. ^^ Нед Юли 08, 2012 8:34 pm | |
| ее.. не, то е по-яко да не спиш, като спиш пропускаш разни интересни неща /като например този интересен разговор :д/ | |
| Заглавие: Re: Флууд за всеки. ^^ Нед Юли 08, 2012 8:36 pm | |
| между другото, някой да даде идеи за готина картинка отгоре на форума? понеже тази не ми харесва много-много, а не мога сама да си избера :д ии да знаете, че утре когато успея да седна, ще направя темата за празненството, партито или каквото там искате да бъде, и ще се опитам да напиша някакво свястно рп, ноо понеже надали ще е още сутринта, ще имаме повечко дни да пишем. :р | |
| | | Банг Со Йонг Администратор.
Герой Име: Сандара-Дженифър Мелиса Банг; Банг Сън Йон Години на героя: 17 години
| Заглавие: Re: Флууд за всеки. ^^ Нед Юли 08, 2012 9:09 pm | |
| Гутен моргин, хора. ;д То не че тук има някой (мисля), ама може и сама да си пиша. ;дд | |
| | | Банг Со Йонг Администратор.
| Заглавие: Re: Флууд за всеки. ^^ Нед Юли 08, 2012 9:19 pm | |
| Пиша двоен пост, ама... Ние преди 5 месеца станахме на две години. ;ддд | |
| Заглавие: Re: Флууд за всеки. ^^ Нед Юли 08, 2012 11:54 pm | |
| За съня съм съгласен... от сън спомен няма, са казали хората. Аз пък обичам да казвам: Ще си почиваме в гроба ^^
Иеи, почваме РПто ^^
Ам... за картинката аз нямам предложения, ама ако може да е по-малка, че сега като ми зареди форума и тряя скроля надолу, за да видя кво се случва, смисъл, огромна е XD Поне на височина.
Няма... мен сутрин ме няма, само тая сутрин се събудих по някое време, рефрешнах, видях, че няма нищо и пак заспах ^^ | |
| Заглавие: Re: Флууд за всеки. ^^ Пон Юли 09, 2012 8:42 pm | |
| ох, съжалявам, наистина, но чак преди малко седнах на лаптопа и то за малко и просто не можах да го измисля това.. но утре вече ще го направя. макар че като гледам, както винаги, никой не се интересува от това и на никого не му пука дали ще пишем или не /изключвам себе си и Кори/, така че какво ли съм се забързала......... | |
| Заглавие: Re: Флууд за всеки. ^^ Пон Юли 09, 2012 10:04 pm | |
| Хора за РоуПлей се събират трудно/особено такива, с които да ти е гот да пишеш, а аз съм малко... претенциозен/ Даже най-добрата ми приятелка я чакам от пет дни да напише един пост по една игра... снощи ми каза, че ще го напише и като си замине за село ще мога да пиша аз и ще ми отговори като се върне... ама дръжки... и днес от нямане кво да правя на работа, писах глупости... XD Но аз съм на принципа, че апетита идва с яденето, както и хората, които са чули, че има безплатен обяд :D:D:D | |
| Заглавие: Re: Флууд за всеки. ^^ Сря Юли 11, 2012 8:43 pm | |
| ама ти сега изчезна, когато най-накрая започнахме рп-то. :д айде, събуждайте се вече наистина, гледайте с Мия колко (не)много изписахме :д | |
| | | Нарциса Малфой Администратор.
Брой мнения : 1193 Присъединил/а се : 26.02.2010 Възраст : 28 Местожителство : Somewhere between the vikings you might find me...
Герой Име: Нарциса Астория Ларош-Малфой Години на героя: 16 години
| Заглавие: Re: Флууд за всеки. ^^ Сря Юли 11, 2012 9:15 pm | |
| Да, особено аз. Направо са шедьоври. ;д (cough* сарказъм *cough*) | |
| Заглавие: Re: Флууд за всеки. ^^ Сря Юли 11, 2012 9:20 pm | |
| о, я стига, много са си добре твоите.. аз дето не съм писала нищо по какъвто и да било начин от сто месеца, сега пиша все едно за първи път :д | |
Брой мнения : 1193 Присъединил/а се : 26.02.2010 Възраст : 28 Местожителство : Somewhere between the vikings you might find me...
| Заглавие: Re: Флууд за всеки. ^^ Чет Юли 12, 2012 4:43 am | |
| И аз съм така, на етапи, още откакто бях на 12. Около година пиша вманиачено РП постоянно, после затишие, в което не пиша, и после пак се пристрастявам. ;д | |
| Заглавие: Re: Флууд за всеки. ^^ Чет Юли 12, 2012 4:05 pm | |
| Ахахах, не съм изчезнал, имах малко емоционални дни и не съм проверявал дали сте писали, смис, само видях, че си постнала първия пост и до там. ^^
Абе, сори ся че така се включих, ама нямаше как да пиша от името на Ейдриън... щото не знам кой е и кво казва XD Та малко така се вмъкнах, не както трябва май... абе дано е биващо ^^ Ииии последно бар ли има, на който се плаща, или маса с напитки за раздаване, щото едната е писала едното, другата - другото и аз не знаех кво да пиша и нищо не писах :D | |
| Заглавие: Re: Флууд за всеки. ^^ Чет Юли 12, 2012 7:14 pm | |
| Пф, Ейдриън си е мой пасивен герой, игнорирай го. ;д Бтв ще имаш ли нещо против аз да ти отговоря, понеже ми е скучно, а и съм ентусиазирана за РП-та? ;д | |
| Заглавие: Re: Флууд за всеки. ^^ Чет Юли 12, 2012 8:06 pm | |
| ами би трябвало да си се раздават напитки, все пак е в училището, няма смисъл да се плаща.. нз защо Мия така писа :д | |
| Заглавие: Re: Флууд за всеки. ^^ Чет Юли 12, 2012 8:13 pm | |
| Да бе, отговаряй, не питай, аз затова съм го оставил такова незавършено ^^ Само се придържай към характера на Кори, че той е малко специфичен, макар че се надявам от описанието му и от тоя пост да стават ясно, то в процеса на играта ще си опознаваме героите по-добре, то и аз се притеснявам за преценката на Лили дали пасва, гледах да чета там описанията как се вълнува, как се притеснява и а-у... пък и ми харесва, щото тя нали е зоомаг и контролира земята, пък Кори е айър, демек противоположното XD
Бду, колкото за писането... имайте на предвид, че аз съм на работа до 18, след това или се събираме с приятели, или излизаме или гаджето ми идва или всичко на куп, така че вероятно ще има моменти, когато няма да мога да отговарям веднага XD Но форума е непрекъснато отворен/освен когато съм на работа/ и ако съм около компа виждам, когато има активност :) | |
| Заглавие: Re: Флууд за всеки. ^^ Чет Юли 12, 2012 8:26 pm | |
| а, спокойно, не се притеснявай, ние сме свикнали да чакаме за отговорите.. :д а иначе, да, добре си я преценил, а то и ако не те мързи, можеш да ми прочетеш героинята.. макар че и там не съм я описала много добре, което е много дразнещо, понеже си имам една почти перфектна идея, която обаче не мога да изразя.. и с всичко е така, вече забравям думите и как се пише иии е ужасно. :х предполагам, че трябва пак да започна да чета много книги, но от друга страна тъмблър.. | |
| Заглавие: Re: Флууд за всеки. ^^ Чет Юли 12, 2012 8:30 pm | |
| То си зависи с коя страна на тъмблър се занимаваш. Предвид че моята начална страница е пълна с фенфикове, винаги имам материал за четене. ;д
P.S.: Ох, не съм се усетила за напитките, съжалявам... имам памет около три секунди, така че дори и да съм го прочела в поста ти, съм го забравила докато е дошло време да напиша моя. ;д | |
| Заглавие: Re: Флууд за всеки. ^^ Чет Юли 12, 2012 8:46 pm | |
| Пф, малко трудно, по-кратък пост, сори...
Ммм, аз ти четох историята Оо Да не би да съм огелпил нещо? Смис, аз я четох... още като я постна тогава, може да съм забравил нещо. Аз вс герои изчетох, ама май ще трябва пак да ги прегледам, особено преди да пиша да им хвърлям по едно око. Пък и... нали си пиша от погледа на моя герой и някои неща няма как да са ми ясни и да разсъждавам над тях... честно казано не харесвам тоя тип игра дето... ся аз като знам примерно нещо и да описвам, че и героя ми го знае или го "усеща" и демек "къв съм як"... е ся Нарциса си мисли, че Кори няма да има предразсъдъци към нея, да се сприятеляват... пък той си мисли други работи. Смисъл, аз знам какво си мисли тя, но Кори не знае, той си е в неговия филм с неговите си страхове и мании, те нещата ще си стават нали малко по малко и така. Поне аз така ги виждам, не обичам изпъкването на героите/даже ако изгл понякога, че изпъквам моя, сори, не е нарочно, просто всте ми приятели казаха, като им го прочетох, че това съм аз на 101% XD Така че героя е много истински/
Иии Нарциса, аз не исках нещо да кажа, смис, това с напитките просто отбелязах, да попитам... то ще стават някви разминавания все де, ама аз нз вие като завършите някой РП запазвате ли ги нещо, а-у...?
Пък за отговорите... аз си пиша редовно, особено като се запаля, стига да има смисъл/да не ми е заебан героя някъде и да не могада го вмъкна/ иии да имам време, смисъл, ирл време, ама аз съм казал, че време се намира за всичко, така че ако не днес, то утре ^^ | |
| Заглавие: Re: Флууд за всеки. ^^ Чет Юли 12, 2012 9:35 pm | |
| А, няма нищо, аз просто трябва да пия гинко билоба и да престана да забравям всичко три секунди, след като го видя. ;д Междудругото, написах си поста, не е особено годен за употреба, но аз бях цял ден на Витоша и съм полумъртва, така че това бе единственото, което мозъкът ми успя да възпроизведе... | |
| Заглавие: Re: Флууд за всеки. ^^ Пет Юли 13, 2012 6:36 am | |
| ох, вие си пишете, аз няма къде да се вмъкна.. :д ии не, не ги запазваме никъде постовете, те така си стоят и винаги си ги има. :д | |
| Заглавие: Re: Флууд за всеки. ^^ Пет Юли 13, 2012 10:46 am | |
| Нямало къде да се вмъкне... взимай пример от мен, виж колко съм нахална и се вмъквам навсякъде. ;д Давай и ти. ;д | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд за всеки. ^^ | |
| |
| | | | Флууд за всеки. ^^ | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |