Автор | Съобщение |
---|
Силфида Дуфасие Администратор; преподавател по Литература и Фотография
Брой мнения : 3301 Присъединил/а се : 16.02.2010 Възраст : 29 Местожителство : flying with ravens through black clouds and rainbowish skies..
Герой Име: Силфида Лилиет Дуфасие Години на героя: 24 години
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Пон Сеп 13, 2010 11:17 am | |
| Е, изборът стана на тоалетна. хД Сега яде, пък ще излизаме чак довечера с една приятелка. :Р Дадох му сам да избира. Двата показалеца - десния е излизане, левия е ядене. Който побутне с нос, него избира. Е, побутна левия. хД | |
|
| |
Брой мнения : 3301 Присъединил/а се : 16.02.2010 Възраст : 29 Местожителство : flying with ravens through black clouds and rainbowish skies..
| |
| |
Колин Блекбърн. Администратор.
Брой мнения : 2281 Присъединил/а се : 24.02.2010 Възраст : 26
Герой Име: Колин Вайлт Блекбърн. Години на героя: 17 години.
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Вто Сеп 14, 2010 11:42 am | |
| Ай, недей се сърди. Аз не съм коментирала понеже, честно казано не намерих думи, за да ти кажа колко е добро. (: А, иначе... Хайде, размърдайт се бе! Два дена подред влизам само Теди пише. Не може така. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Сря Сеп 15, 2010 2:59 pm | |
| И аз тва викам. хД Хораа, айде покажете се! Как ви мина първия учебен ден? При нас беше само половин час "нещото", след това всеки тръгна нанякъде. Аз много исках да го видя, само че като свърши тържеството, и веднага щяхме да тръгнем към Ситито... Иначе видях вокалиста, ама него не. Все едно. И Андрей е нещо. хД Та, ходихме в Ситито, после до едно магазинче след Халите (от което си купих сууууупер яки гривни! - едни такива, пластмасови, огъваеми, едните черни, другите тъмносини), а после, вече само аз и още две фр ходихме до дома на едната... Там беше супер яко, направихме си смешни снимки (които ще видите у фацебук), а после си тръгнахме... Та с тази, у която бяхме, се върнахме до нас, разхождахме Алекс, аз я изпратих до метрото и сега... О, пресвещен стол! хД Не, наистина, краката ми просто... Добре че днес не съм на балет, а (чак) утре. О, и забравих. Точно ми се причу, че директорката казва, че девети клас сме следобед и заподскачах от радост, и класната изтърси, че сме сутрин. Ъъъъъгх, не е честно! А зайците... Леле, не ги видях отблизо, ама са такива дребосъци... Ние бяхме високи, за Бога! | |
|
| |
Елоиз Уейн Вайпър Новодошло потребителче.
Брой мнения : 1083 Присъединил/а се : 20.06.2010 Възраст : 25
Герой Име: Елоиз Уейн Вайпър Години на героя: 17 години
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Сря Сеп 15, 2010 3:30 pm | |
| Хехе,вие имате късмет.Нас ни караха да идваме в 9:30/само 5-ма човека,защото щяхме да изнасяме речи пред 1-ви клас на бившата ни госпожа/,кибичихме на слънце от 9:45 дооооо 11 ч!Станах пържено пиле!Не стига,че не можах да си вляза в дънките/слава богу,след това успях!/,ами и не можех да бягам с тях и да се качвам по стълби бързо,щот иначе щяха да ми се видят гащичките/сладкааа картинка за момчетата/.Краката ме заболяха само да кибича,а маратонките,с техните остри върхове,краката ми станаха....После пък ходихме да Макдоналдс.Взехме си 2 бигмак менюта и си спечелихме 2 чаши CocaCola!Аз си взех черна,а за сестра ми синя...Прибрахме се,гледах малко тв и после слязох за спагети и безалкохолно.Слязох,срещнах майка ми и купих нещата.Оставих ги и после отидохме до една далечна книжарница.После пък седнахме на едно барче и си взехме нещо за пиене.Имаше едни сладки boys,ама....После пък пак слязохме до една книжарница и слава богу вече съм си вкъщи за половин ден xD! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Сря Сеп 15, 2010 4:21 pm | |
| Ау... Това е гадно. С кибиченето, де. Ти поне си имала ядене на разположение... хД А аз, ядох Фитнес сутринта в седем и половина, един крънч в десет и след това... две бонбончета. хД А сега вкъщи само една ябълка и няколко бисквитчета... А, и една суха половин филийка хляб. Просто.. рай. хД | |
|
| |
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Сря Сеп 15, 2010 4:31 pm | |
| Ам,филийки,нещо,що не си направиш?Уф,има едно дете в класа на бившата ни госпожа,което няма родители.И е много сладичко,казва се Марти и се притеснявам за него.Не знам,мисля всяко голямо междучасие,да ходя и да го виждам....И униформите на среднокурсниците знаете ли какви са?Вратовръзка,риза и жилетка/черна/ за момчетата,а за момичетата пуловер >_< | |
|
| |
| |
| |
Нарциса Малфой Администратор.
Брой мнения : 1193 Присъединил/а се : 26.02.2010 Възраст : 28 Местожителство : Somewhere between the vikings you might find me...
Герой Име: Нарциса Астория Ларош-Малфой Години на героя: 16 години
| |
| |
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Чет Сеп 16, 2010 11:30 am | |
| Е аз там имам една приятелка от алианса,която сега е девети клас, Цвети се казва... хД Казвам ти го, че може вече да я познаваш. Та, вчера я срещнах и беше с някакво ужасно грозно елече, на което пишеше 35 СОУ. Иии, леле, колко имам за разказване! Ама ще го прочетете в туитъра. хД | |
|
| |
Брой мнения : 1193 Присъединил/а се : 26.02.2010 Възраст : 28 Местожителство : Somewhere between the vikings you might find me...
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Чет Сеп 16, 2010 1:05 pm | |
| Ние все още сме опасно близо до елеците (разбирай вече сме ги купили) обаче май няма да ги носим освен на няк'ви по-специални събития...
Роси, я най-добре наистина тук, че там ще ни изхвърлят като мръсни котки иначе. xD Да, този текст е от нея (велика песен, нали?) а онзи на самата картинка е Marilyn Manson - If I Was Your Vampire. Принципно Мерилин Менсън ми е много противен, ама текста (и самата песен по изключение) ме кефят. xD | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Чет Сеп 16, 2010 2:16 pm | |
| За какво говориш въобще?? хД | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Чет Сеп 16, 2010 2:24 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Чет Сеп 16, 2010 2:30 pm | |
| Аха, за подписа. Роси ме пита нещо за него в другата тема и аз го пренесох тук...
А, да. Първия учебен ден. Целиха ни с моркови, не пропуснаха шанса. xD Леле, а днес се запознах с едни дванайсетокласници и десетокласници... леле, хора, адски готини са. xDD Но все пак... това май ще са най-дългите пет години в живота ми. И най-мъчителните. Даскалицата по БЕЛ е такъв цербер, че направо... Имам 20 часа френски седмично, макар че класната е печена. Познавам един човек в класа - едно момиче, с което бяхме в един клас и преди това, но днес видях още сума ти народ от моя клас по другите класове... Нека силата бъде с нас! xD | |
|
| |
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Чет Сеп 16, 2010 2:45 pm | |
| Хм... Оффф. хД Не ми обръщай внимание. Просто се ядосвам, че и аз не съм (не бях) така общителна... Можеше той сега поне да ме познава... :// Ти как си? Или който и да е тук? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Чет Сеп 16, 2010 2:52 pm | |
| Сравнително добре... Теди, искаш ли при нас в моето имение да се присъединиш, че Роси я няма, а аз пукам от скука? xD | |
|
| |
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Чет Сеп 16, 2010 2:57 pm | |
| Ооо, на мен въобще не ми се пише. Нямам муза. Сорка. :// Ама да ти се оплача - като разхождах Алекс и изведнъж нещо почна да ме дере. Гледам - нокътя на средния ми пръст счупен. И то как. Като зъберите на Еверест... И сега трябваше да си ги изрежа, а мразя ноктите ми да не са дълги... Някой няма ли да каже дали не си измислям за това, което писах в туитера си, или пък съм го приела погрешно, или пък наистина не сънувам? хД | |
|
| |
Банг Со Йонг Администратор.
Брой мнения : 470 Присъединил/а се : 01.04.2010 Възраст : 24
Герой Име: Сандара-Дженифър Мелиса Банг; Банг Сън Йон Години на героя: 17 години
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Чет Сеп 16, 2010 3:01 pm | |
| Мия, писах вече. Откъде ми дойде това за Джанин...чуда се, въпреки че аз съм го измислила. Теди аз нямам мнение по твоя въпрос. Пфф...Е гати. Днеска ми дойде музата и аз си помислих, че ще успея да напиша РП - тата и в трите форума, ама на. Дойде колкото да напиша РП - то в имението на Роуз и изчезна. Гадост. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Чет Сеп 16, 2010 3:06 pm | |
| Пф, Мия, Роуз колко пъти ще припада? хД Тя май има някакви проблеми... Ще трябва някой път да я заведеш на психиатър. Може пък да й минат проблемите. ;д | |
|
| |
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Чет Сеп 16, 2010 3:08 pm | |
| Стига бе. xD Намери я поне за пет минути, колкото да пишеш пак. А това за Джанин... спонтанните идеи също се превръщат в добри турски сериали. xDD
Теди, едва ли си въобразяваш. Може наистина да ти е намигнал човека, какво пречи? А Роуз... еми сега, момичето е с крехко здраве... xDD | |
|
| |
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Чет Сеп 16, 2010 3:16 pm | |
| Ах, да бе, де да беше така. хД Не, той че намигна, намигна. Абе, все едно. Аз още си чакам отговора от Иван във Фейсбука... ;дд | |
|
| |
Банг Со Йонг Администратор.
Брой мнения : 470 Присъединил/а се : 01.04.2010 Възраст : 24
Герой Име: Сандара-Дженифър Мелиса Банг; Банг Сън Йон Години на героя: 17 години
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] Чет Сеп 16, 2010 3:25 pm | |
| Мия, музата ми дойде, обаче ще има някои обиди и не знам дали да слагам цензура или не. | |
|
| |
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Даскалски флууд (: [vol. 11] | |
| |
|
| |
| Даскалски флууд (: [vol. 11] | |
|